tuhaf bir his ama sanki sana bi seyler cikacakHocam mısırı patlattim cola doldurdum 3k bana cikacak diye heveslendim ama öğlen 1 e çekiliş yapacagim diyince kursagimda kaldi sevjncim(
Martayi çekin o zaman iki dakkaArkadaşlar işte olacak arkadaşlar için akşam 20.00 ödüller büyük olduğu için güzel yayın için uğraştık kimseye haksızlık olmasın diye uğraştık saat geç oldu herkes kusura bakmasın sabrıniz için teşekkürler
Sayfa 11 de yazmıştım bu yazıyıtuhaf bir his ama sanki sana bi seyler cikacak
herseyde bi hayir vardir umarim bunu sana yarin tekrar hatirlatmak nasip olurSayfa 11 de yazmıştım bu yazıyı
Bu benim 4.bilet çekilişim 3 tanesianka,Cekbet,bahixir) yarıda kaldi buda iptal olursa daha bilet milet almam
)
İptal olmadı sizler için daha adil bir çekiliş için yarın arkadaşlarSayfa 11 de yazmıştım bu yazıyı
Bu benim 4.bilet çekilişim 3 tanesianka,Cekbet,bahixir) yarıda kaldi buda iptal olursa daha bilet milet almam
)
Bence bu saate kadar bekleyen insanlara ayıp oldu.İptal olmadı sizler için daha adil bir çekiliş için yarın arkadaşlar
dostum 50 no 1 den 1000 e kadar dıyeceksın mausle bı tuşa basacaksın canlı yayın 2 dakıka dan fazla degıl bılet kontrolu vs yapıldı zaten bunun ıcın hazırlıga gerek yokİptal olmadı sizler için daha adil bir çekiliş için yarın arkadaşlar
üzme degil bu kadar insanı gece 01.30 a kadar bekletmek baska bırseye gırıyor neyse@KuponBaz çek reis bukadar insanı üzme
Mutlu herkes aklı başında insanüzme degil bu kadar insanı gece 01.30 a kadar bekletmek baska bırseye gırıyor neyse