Müdürüm sigara içmek lazım 17 TL borç versene 9 saatlineKredi çek olmadı tefeciden al paramı yok sana
Müdürüm sigara içmek lazım 17 TL borç versene 9 saatlineKredi çek olmadı tefeciden al paramı yok sana
Kullanma nakit avansidevlet bize çalışıyor 😃
kullanmamda bi deneyim dedim direk verdi 😃 onay vsKullanma nakit avansi
17 TL lik sigara içme, ben tütün içiyorum 😂Tek isteğim yapikrediden yapikrediye 17 TL havale su an![]()
La şimdi tütüncü ne gezer17 TL lik sigara içme, ben tütün içiyorum 😂
bulaşma sakin haa1000 tl nakit avans var bugün deneme amaçli 50 cekeyim dedim direk verdi 😃😃
Başım ağrıyor onu icince17 TL lik sigara içme, ben tütün içiyorum 😂
iddaa oynamayan arkadaşlarim var 😃 tam öğrenciler tütün içiyorlar kupon tutturunca hayrına parlament aliyorum 😃17 TL lik sigara içme, ben tütün içiyorum 😂
Benim mudurumde yapikredi hesap vardır içi para dolubulaşma sakin haa
işte örnek bir davranış verinkende zehir zıkkım olsun de tam olsuniddaa oynamayan arkadaşlarim var 😃 tam öğrenciler tütün içiyorlar kupon tutturunca hayrına parlament aliyorum 😃
Nasıl konuyu acarmisin suat kardeşBurdan 1 tanede almam adamlar kazanınca çamur peşinde
Müdürüm bana zehir zıkkım lazım şu anişte örnek bir davranış verinkende zehir zıkkım olsun de tam olsun
abi tütün yerine parlement içsinler 😄 kullanmadigim için farkı bilmiyorumişte örnek bir davranış verinkende zehir zıkkım olsun de tam olsun
O vebale giremem birde o yüzden 1 odunda o yüzden ateşime atmasınlar 😆😆😆Müdürüm bana zehir zıkkım lazım şu an![]()
Baya yatırımım çok cekimim hak yeme tarafi değilim kötülemede ama şunu diyim kazanınca bogazunuzdan gelir parca parca cdmim ve bonus alımlarını yönetici tarafından yasaklanır gecen günde aradilar neden bizde yoksunuz durumu izah ettim boş yaniNasıl konuyu acarmisin suat kardeş