kumarbaz
Guest
sonuncu bileti alicam demiştim aldim 😃Bugun olur sanırım betyap hızlı izin verir genelde cekilislere
sonuncu bileti alicam demiştim aldim 😃Bugun olur sanırım betyap hızlı izin verir genelde cekilislere
O yeasonuncu bileti alicam demiştim aldim 😃
5 bilet varken tek o bileti almadım kalan 4 bileti aldım ona yüksek bisey çıkarsa kafayı yerim😂sonuncu bileti alicam demiştim aldim 😃
Hangi biletti o bro5 bilet varken tek o bileti almadım kalan 4 bileti aldım ona yüksek bisey çıkarsa kafayı yerim😂
195 sanirimHangi biletti o bro
Gelsin tabi sıkıntı yok destek var başkan hemen halledelim çekelim bunuYenisi gelsin mi bu şekil bir etkinlik olarak
dün akşamki etkinlik nolduYenisi gelsin mi bu şekil bir etkinlik olarak
Bence bu bilet etkinliği her ay yapılsın en az 1 kereYenisi gelsin mi bu şekil bir etkinlik olarak
Bu hızlı çekilip ödüller hızlı yuklenirse birdaha etkinlik okadar daha hızlı biter emin olunYenisi gelsin mi bu şekil bir etkinlik olarak
Gelsin yapıştır ama betco site olsunYenisi gelsin mi bu şekil bir etkinlik olarak
Yok bekliyoruzçekiliş vs bise oldumu
1500 çıksın diye 800 koydum bende 100 200 bisey çıksa barihadi bakalim 30 biletimiz var zarardayiz bakalim iyi biseyler cikarmi