JsjsjsGece geç olur.
31 aralığı bekleyelim yılbaşında çekilsin daha heyecanlı olur
JsjsjsGece geç olur.
31 aralığı bekleyelim yılbaşında çekilsin daha heyecanlı olur
@despara34 kefilsen bi 100 lira atip denicemyeni bilet etkinliği açıldı
Ente betin cekilisine katililirmi dostum sence ?bunlar bi oyun peşinde ama bakalım betyapın en az 3.4 forumda çekilişi ne katıldım anında yapıldı ödüller de eklendi burda iki gundur bi belirsizlik var eğer beceremiyorsanız çekiliş yapmayı bilmiyorsanız vesile olmayın video gelecek ne demek çıkın adam gibi canlı çekilişi yapın öyle biletleri alalım beyler demkle
pof poflemek de üstünüze yok yatırımcı elınden geleni yaptı sizde üstünüze düşeni yapın söylediklerim ağırınıza gidebılır burda sizi eleştirmek en doğal hakkım varsa verebilecek cevabınız verirsiniz yalandan görmemezlikten gelmeyin saygılar ...
Biletleri alın denildi aldık ama ortada belirsiz şeyler var.simdi de diğer bilet etkinliği açıldı daha bu normal bir şekilde sonuclanmadan o etkinliğe nasıl katilalimbunlar bi oyun peşinde ama bakalım betyapın en az 3.4 forumda çekilişi ne katıldım anında yapıldı ödüller de eklendi burda iki gundur bi belirsizlik var eğer beceremiyorsanız çekiliş yapmayı bilmiyorsanız vesile olmayın video gelecek ne demek çıkın adam gibi canlı çekilişi yapın öyle biletleri alalım beyler demkle
pof poflemek de üstünüze yok yatırımcı elınden geleni yaptı sizde üstünüze düşeni yapın söylediklerim ağırınıza gidebılır burda sizi eleştirmek en doğal hakkım varsa verebilecek cevabınız verirsiniz yalandan görmemezlikten gelmeyin saygılar ...
Valla haklısın ne diyim modlara burada bilet aldı eğer canlı çekilmez şaibe olursa bide modlara çıkarsa hesap veremezsiniz benden demesi hile olur demiyorum ala geciken çekim eşittir şaibebunlar bi oyun peşinde ama bakalım betyapın en az 3.4 forumda çekilişi ne katıldım anında yapıldı ödüller de eklendi burda iki gundur bi belirsizlik var eğer beceremiyorsanız çekiliş yapmayı bilmiyorsanız vesile olmayın video gelecek ne demek çıkın adam gibi canlı çekilişi yapın öyle biletleri alalım beyler demkle
alma abi ellerine yüzlerine bulaştırırlar onuda bir çok bilete katıldım böyle ilgisizlik görmedim siteyi bilmem nasıl âmâ bu forumda ilk kez katıldım bilet tek kelime ile şaka gibiEnte betin cekilisine katililirmi dostum sence ?
Eleştirilere her zaman açığız sorun listeyi bizim geç vermemiz bununda sebebi 2 kullanıcı aynı numara almıştır.kendikeriyle görüşmeden çekilişi başlayamazdık sorun çözüldü ve liste verildi en kısa süre içinde açıklanırbunlar bi oyun peşinde ama bakalım betyapın en az 3.4 forumda çekilişi ne katıldım anında yapıldı ödüller de eklendi burda iki gundur bi belirsizlik var eğer beceremiyorsanız çekiliş yapmayı bilmiyorsanız vesile olmayın video gelecek ne demek çıkın adam gibi canlı çekilişi yapın öyle biletleri alalım beyler demkle
Peki müdürüm neden canlı degil çekiliş video gelecek denildi.ben ilk kez bilet etkinliğine katılıyorum bu doğru muEleştirilere her zaman açığız sorun listeyi bizim geç vermemiz bununda sebebi 2 kullanıcı aynı numara almıştır.kendikeriyle görüşmeden çekilişi başlayamazdık sorun çözüldü ve liste verildi en kısa süre içinde açıklanır
@despara34 burdaki bannere tiklayip uye olup 100 aticam Entebete kefilmisin bro ödemezlerse ?Eleştirilere her zaman açığız sorun listeyi bizim geç vermemiz bununda sebebi 2 kullanıcı aynı numara almıştır.kendikeriyle görüşmeden çekilişi başlayamazdık sorun çözüldü ve liste verildi en kısa süre içinde açıklanır
görünen köy kılavuz istemez ben sonuca bakarım 2 gündür arpa boyu yol kat edilmedi buda size eksı yazar doğal olarakEleştirilere her zaman açığız sorun listeyi bizim geç vermemiz bununda sebebi 2 kullanıcı aynı numara almıştır.kendikeriyle görüşmeden çekilişi başlayamazdık sorun çözüldü ve liste verildi en kısa süre içinde açıklanır
Çekilişin canlı olması çok önemli başkan buna dikkat edelim şaibe olmasın sizin içindeEleştirilere her zaman açığız sorun listeyi bizim geç vermemiz bununda sebebi 2 kullanıcı aynı numara almıştır.kendikeriyle görüşmeden çekilişi başlayamazdık sorun çözüldü ve liste verildi en kısa süre içinde açıklanır
Aynen oyle canli cekilis isterizÇekilişin canlı olması çok önemli başkan bun1 dikkat edelim şaibe olmasın sizin içinde
Konunun artisi eksisinden ziyade düzgün bir iş yapmanın derdindeyiz bu etkinliğe ben müdahil değilim birebir KuponBaz ilgileniyor ve ciddi emek verdi.Katilim olarak bende katıldım sizler gibi bekliyorum.KuponBaz en doğru açıklamayı birazdan yapargörünen köy kılavuz istemez ben sonuca bakarım 2 gündür arpa boyu yol kat edilmedi buda size eksı yazar doğal olarak
beklemedeyiz bu işin raconu canlı çekiliş tır bakalımKonunun artisi eksisinden ziyade düzgün bir iş yapmanın derdindeyiz bu etkinliğe ben müdahil değilim birebir KuponBaz ilgileniyor ve ciddi emek verdi.Katilim olarak bende katıldım sizler gibi bekliyorum.KuponBaz en doğru açıklamayı birazdan yapar
Beklenen iyi haber işte budurArkadaşlar çekiliş canlı yayınla saat 22:00 de KuponBaz youtube kanalında gerçekleştirilecektir
Kanalın linki var midirArkadaşlar çekiliş canlı yayınla saat 22:00 de KuponBaz youtube kanalında gerçekleştirilecektir