Aynen bende direk çekiliyor sandim 4 sayı boşa gitti şimdi hayatta gelmez 35 te 4Yok adam zaten sayilari gosteriyor nesi hilede bastan diyeydi bende heyecan yaptim
Aynen bende direk çekiliyor sandim 4 sayı boşa gitti şimdi hayatta gelmez 35 te 4Yok adam zaten sayilari gosteriyor nesi hilede bastan diyeydi bende heyecan yaptim
AynenKeşke videonun başında söyleseydi sayıları göstermek için cekiyorum diye
Inslalah ilk sayılardır diğerleri göstermek icindir😂😂😂sayilari gosterip cekiliş olabilir veya
çekilişi ilk sayilari alip olan sayilari gostermektir
bilgi sahibi değilim 🙂
Aynen oyle adamlari sayilari gosteriyorki hile yapti demesinler.caktinmi dostum ?anlamadim sayilari gosterip yenidenmi cekecek?![]()
Aynen bende direk çekiliyor sandim 4 sayı boşa gitti şimdi hayatta gelmez 35 te 4
Sanmam oyle olsun bir seye baslamisla onunla devam ederAynen bende direk çekiliyor sandim 4 sayı boşa gitti şimdi hayatta gelmez 35 te 4
hadi bakalimAynen oyle adamlari sayilari gosteriyorki hile yapti demesinler.caktinmi dostum ?
tüm numaralar görülsün diye sanirimAbi niye 35 sayıdan fazla çekiliyor biri bunu açıklayabilir mi modlar
Başka bir teori de ilk 35 geçerli diğerleri görülsün diye çekiyor bekleyip gorecez 😂tüm numaralar görülsün diye sanirim
Sonra birdaha çekicekmi @despara34tüm numaralar görülsün diye sanirim
Çoktan cıktı ilk 100 un icinde195 nerde 😂
Neden kaçırdın 10 gündür konu aktifNe güzel etkinlik kaçırmışız bol şanslar herkese