rt faw olaydi bide tiktok videosu😂😂Tarkandan şıkıdımı söyleyip video çekmek gerekiyordu 😂
ne bileti nerde konu ne due heyacan yaptım simdi😂😂😂😂Bi bilet etkinliği daha var bu forumda
Tornacı senin dilini tesviye yapmak lazımLan en üstte kimin no var bellimi ne ötüyorsun üstten çek çek koy şaibe niye dusuruyorsunuz adam gibi çekin bilgisayardan uzay çağındayız
müdür beeyindeğil mi36 kim ?
Entebet konusu var ona bak kardeşne bileti nerde konu ne due heyacan yaptım simdi😂😂😂😂
Ben sizin forum için dedim bilgisayardan çekilmesi herkes için güzel olurdu sayı aralığı yazar çekersin 1 dakikada hangi forumda var böyle çekilişAdam şaibe var demedi olabilir dedi. Numaralar gösterilince o zaman sorun yok dedi
Adam haklıLan en üstte kimin no var bellimi ne ötüyorsun üstten çek çek koy şaibe niye dusuruyorsunuz adam gibi çekin bilgisayardan uzay çağındayız
tamm saol kardesEntebet konusu var ona bak kardeş
Aynen tekrar torbaya konulup çekilmeli kağıtlar karismaliBurasi sacma oldu iste ilk once yazdigin biletleri gosterirsin sonra torbaya koyar 35 rakam secersin burasi sacmalik olmus iste
Buda haklıböyle bir saçmalık neden yapıldı ben çekilişi izlemedim ama biri bu saçmalığın sebebini açıklamalı
Amanalacağınız mi var siteden yahu çekiliş acemi işi olabilri ama herşeyin ilkinde olur böyle seyler