Müdürüm ilk c ikan rakam sensin36 despara @despara34
Müdürüm ilk c ikan rakam sensin36 despara @despara34
ben hiç almadım alsaydım çıkmasaydı c8rkeflik yapardım 😂😂😂😂😂Aman30 sayi alanlar dusunsun ben iki sayi aldim
![]()
Dostum memnunum ben lakin ilk direk rakamlari gosterirsin sonra cekilisnyaparsin direk rakamlar karisik cekilis olurmu onu anlatmaya calisiyorumValla bi kerede sorunsuz bi çekiliş görmedim kimse yardımcı olmaya çalışmıyor hep bi memnuniyetsizlik
Ilk 35 rakam mi tekrar yazar mısınız kim ne kazandı simdiEvet 118 sonuncu rakamdır yayın olarak yapılmıştır canlı yayın istendi
Canlı yayın linkleri şüpheniz kalmasın
Rt ve beğeni unutmayınız
Dostum eline saglikta kotu olan once nolari gosterip sonra karistirip ilk 35 i yazman daha mantikli olurduarkadaslar video kabul etmediniz ama canlı yayıın riskini göze alarak size en adaletli şekilde yaptık size ne yapsak yaranamayız
Geri kalan sayılar 750 500 250 100 to kazananlar 25 tl kazananlar ?ilk 35 sayıdan kastınız nedir ilk cıkan sayı 36 1.
Canlı yapılmış çekiliş sanırım bi daha ki sefer daha iyi olur kazananlara tebriklerDostum memnunum ben lakin ilk direk rakamlari gosterirsin sonra cekilisnyaparsin direk rakamlar karisik cekilis olurmu onu anlatmaya calisiyorum
galibaGeri kalan sayılar 750 500 250 100 to kazananlar 25 tl kazananlar ?
Ilk çekilen 35 sayı mi kazananlar onu soruyorumGeri kalan sayılar 750 500 250 100 to kazananlar 25 tl kazananlar ?