Öyleyse ilk 3 4 sayıda yokum zaten hep 75 25 falan kazandım galiba 😂galiba
Öyleyse ilk 3 4 sayıda yokum zaten hep 75 25 falan kazandım galiba 😂galiba
Hocam ilk çekilen 35 sayı kazananlar dimi gerisi sayılar görülsün diye miydiAklınızda kalan soruları yazarsanız yardımcı olayım
Yemedi 😂 60 ı istesende alamazsın limitli 😂kim kazandı yahu 60 bilet aldık bitane mi cikmaz😂😂😂😂 şaibe var olmaz böyle sey
Dostum akilmda bir şaibe yok şacma olani şu iyi iş cikardiniz ama ilk once rakamlar gosterilip sonra cekilis olmazmi benimbildigim her yerde boyledir direk cekilis karisik rakam gostermek nedir sjsjsjAklınızda kalan soruları yazarsanız yardımcı olayım
multi hesapla aldik kardeşim ala alaYemedi 😂 60 ı istesende alamazsın limitli 😂
La benim sayi kactigaliba
Neden pcden yapılmadı her forum gibi?Aklınızda kalan soruları yazarsanız yardımcı olayım
Ilk çekilen 35 sayı kazandı sanırım sırasıyla 1500 750 500 250 100 75 diye 25Hangi numara ne kazandi belli degil
ordan yapilsa onada ayarli derdin merak etme 😅😅Neden pcden yapılmadı her forum gibi?
Tamam aga ne bağrıyosunmulti hesapla aldik kardeşim ala ala
Böyle olsa bende inanırım ama bana en üste belirli sayıların konulup elle alınmadığını bu şekil ispat edemezsin koca forumda pc yokmuDostum akilmda bir şaibe yok şacma olani şu iyi iş cikardiniz ama ilk once rakamlar gosterilip sonra cekilis olmazmi benimbildigim her yerde boyledir direk cekilis karisik rakam gostermek nedir sjsjsj