hop nerdesin 3. ve 5. sende 😃Kullanıcı adım crixus29
Yatırım 2000
Rastgele 40 bilet eklermisiniz
Temiz para 😂hop nerdesin 3. ve 5. sende 😃
Ben dagitacagimi bastada sondada söyledim ilk 5 de çıkarsam her türlü dağıtırım dedik Hayat paylaştıkça güzel diyip tüm kazanan arkadaşlara hayırlı olsunÇok iyi güle güle harca @despara34 zaten o paranin yarisini forumda dagitir aklinizda suphe olmasin bro
😂 😂 😂 😂Banada 75 çıkmış cikmasaydi burasi savas alani olurdu
Müdürüm seni tanıyanlar biliyor sıkıntı çıkarmadılar zaten tanımayan bir iki kişi işte.ama çekim yaparsan hepsini dağıtacagini söylemiştin ama bence hepsini dağıtma senin şansın bir kısmını dağıt bir kısmını sen al benceBen dagitacagimi bastada sondada söyledim ilk 5 de çıkarsam her türlü dağıtırım dedik Hayat paylaştıkça güzel diyip tüm kazanan arkadaşlara hayırlı olsun
JsjsjBanada 75 çıkmış cikmasaydi burasi savas alani olurdu
belki düşüncen sana mantıklı geliyor ama canlı yayın acmam bile büyük bir risk benim için sesimin olması büyük risk içerir ben burda kendim dahil kimseyi riske atamam ben istediğiniz gibi canlı yayın actım ve yaptım kazanan arkadaslara tebrik ederim kaybeden arkadaslara ise birdaha ki etkinliğe umarım herşeyde oldugu gibi herkesi memnun edemeyiz şikayet eden arkadaslar size cıksaydı emin olun şikayet etmez aksine memnun oldugunuzu belirtirdinizAmatörsünüz Açık Ve Net , Yokmuydu Burada Birisi Hem Sohbet Edip Hem de Canlı Yayında Herkesin Göreceği Şekilde Çekilişi Yapan .
He ya tombala gibi bisi oldu ama birdahakine once sayilar sonra cekilis lutfenEmegi gecen herkesin taa Ellerine sağlık teşekkürler eglenceli bi etkinlikti 😅😅
Yüklemeler 24 saat mi 48 saat içinde mibelki düşüncen sana mantıklı geliyor ama canlı yayın acmam bile büyük bir risk benim için sesimin olması büyük risk içerir ben burda kendim dahil kimseyi riske atamam ben istediğiniz gibi canlı yayın actım ve yaptım kazanan arkadaslara tebrik ederim kaybeden arkadaslara ise birdaha ki etkinliğe umarım herşeyde oldugu gibi herkesi memnun edemeyiz şikayet eden arkadaslar size cıksaydı emin olun şikayet etmez aksine memnun oldugunuzu belirtirdiniz
@KuponBaz im canli yapman guzeldi lakin birdahakine once sayilar sonra cekilis sadece cekilisteki sayilari yazsan kafi millet herkesemi cikti diyor sjsjsjbelki düşüncen sana mantıklı geliyor ama canlı yayın acmam bile büyük bir risk benim için sesimin olması büyük risk içerir ben burda kendim dahil kimseyi riske atamam ben istediğiniz gibi canlı yayın actım ve yaptım kazanan arkadaslara tebrik ederim kaybeden arkadaslara ise birdaha ki etkinliğe umarım herşeyde oldugu gibi herkesi memnun edemeyiz şikayet eden arkadaslar size cıksaydı emin olun şikayet etmez aksine memnun oldugunuzu belirtirdiniz
480 😀Yüklemeler 24 saat mi 48 saat içinde mi
Bütün omrumden bahsediyosun😂
Yok ya yarin yuklerler sen kac bilet aldiydinÇekiliş 1 haftaya yuklemelerde yilbasina olur heralde 😅