oğlum de gibi sözler kullanmayalımBjk maçına üst verinnn
oğlum de gibi sözler kullanmayalımBjk maçına üst verinnn
bu zamana kadar etkinliğin yok abi de olumAtaşma kardeşim hadi benden sana prim yok
@Handsomebu zamana kadar etkinliğin yok abi de olum
Ne oluroğlum de gibi sözler kullanmayalım
Kardeşim aslında ben pek dahil etme taraftarı değilim neden diye sorarsan. Sen çekilişlerde falan keşke ona çıkmasaydı buna niye çıktı deyip sadece kendine çıkmasını istiyorsun genelde. Burdaki arkadaşlara bırakıyorum kararı çünkü başından beri takip eden insanlar var
Bence etme burda alıyor başka yerde takiliyorKardeşim aslında ben pek dahil etme taraftarı değilim neden diye sorarsan. Sen çekilişlerde falan keşke ona çıkmasaydı buna niye çıktı deyip sadece kendine çıkmasını istiyorsun genelde. Burdaki arkadaşlara bırakıyorum kararı çünkü başından beri takip eden insanlar var
şikayet var kardeşim kafamıza göre söylemiyoruzNe olur
Yok kardeşim sen moderatorsun ve ben uyenim beni almak zorundasin,sonucta sponsor site parasi ile yapiyorsun.burda ciksa ckksa kac kisi cikar zaten yanci moderatör seni.Işini dogru yap bence.Tarafsiz olmayi deneKardeşim aslında ben pek dahil etme taraftarı değilim neden diye sorarsan. Sen çekilişlerde falan keşke ona çıkmasaydı buna niye çıktı deyip sadece kendine çıkmasını istiyorsun genelde. Burdaki arkadaşlara bırakıyorum kararı çünkü başından beri takip eden insanlar var
Peki kardeş sen şikayet edeni kaale aliyonşikayet var kardeşim kafamıza göre söylemiyoruz
dahil olmasınKardeşim aslında ben pek dahil etme taraftarı değilim neden diye sorarsan. Sen çekilişlerde falan keşke ona çıkmasaydı buna niye çıktı deyip sadece kendine çıkmasını istiyorsun genelde. Burdaki arkadaşlara bırakıyorum kararı çünkü başından beri takip eden insanlar var
Haydaaa bu ne mecburiyeti varYok kardeşim sen moderatorsun ve ben uyenim beni almak zorundasin,sonucta sponsor site parasi ile yapiyorsun.burda ciksa ckksa kac kisi cikar zaten yanci moderatör seni.Işini dogru yap bence.Tarafsiz olmayi dene
Saygizizlik yapma yancı diyon herkeseYok kardeşim sen moderatorsun ve ben uyenim beni almak zorundasin,sonucta sponsor site parasi ile yapiyorsun.burda ciksa ckksa kac kisi cikar zaten yanci moderatör seni.Işini dogru yap bence.Tarafsiz olmayi dene
Teşekkürlerdahil olmasın
hoooşşt ulan hoşşştYok kardeşim sen moderatorsun ve ben uyenim beni almak zorundasin,sonucta sponsor site parasi ile yapiyorsun.burda ciksa ckksa kac kisi cikar zaten yanci moderatör seni.Işini dogru yap bence.Tarafsiz olmayi dene
Olumsuz verHaydaaa bu ne mecburiyeti var
Bı tebrik daha sanahoooşşt ulan hoşşşt