lazio34
Guest
Bu kesin deliyusuf canısı
Benim anlamadim adam 1100 kaybeytim dedi anında hesap açıp konuya geldi bu eliyle koymuş gibi.demek ki burda hesabı olan ve şu an aktif olan biri 😉 ip lere dikkat mahoniden kacmaz😂Bu kesin deliyusuf canısı
oglum sen ne diyon lan gevekBenim anlamadim adam 1100 kaybeytim dedi anında hesap açıp konuya geldi bu eliyle koymuş gibi.demek ki burda hesabı olan ve şu an aktif olan biri 😉 ip lere dikkat mahoniden kacmaz😂
sahte hesap sensın zırlamaBenim anlamadim adam 1100 kaybeytim dedi anında hesap açıp konuya geldi bu eliyle koymuş gibi.demek ki burda hesabı olan ve şu an aktif olan biri 😉 ip lere dikkat mahoniden kacmaz😂
Aynen bi ip kontrolü yapinBenim anlamadim adam 1100 kaybeytim dedi anında hesap açıp konuya geldi bu eliyle koymuş gibi.demek ki burda hesabı olan ve şu an aktif olan biri 😉 ip lere dikkat mahoniden kacmaz😂
Kardeş sen salak misin sana mi diyorum ben demin sahte hesap açıp gelene diyorum yazdigimi anla onceoglum sen ne diyon lan gevek
bnm yazdıgımın altında gorunuyor yazdıgınKardeş sen salak misin sana mi diyorum ben demin sahte hesap açıp gelene diyorum yazdigimi anla once
Kardesim tamamda bende kaybediyorum bana destek cikan varmi kumar boyle.yok hacım ne alakası var sen 20 30 ver dün 1100 kaybettim biri bana testek cıktı mı
salak sen sin oglum 1100 kaybettim diye kım yazdı bnKardeş sen salak misin sana mi diyorum ben demin sahte hesap açıp gelene diyorum yazdigimi anla once
Sen sikintilisin harbiden demin biri sahte hesap artı para kaybedenler mesaj atsin yazdı.ona diyorum.yazilanlari oku anla ondan sonra konuş.bnm yazdıgımın altında gorunuyor yazdıgın
Olabilir alinti yapmisbnm yazdıgımın altında gorunuyor yazdıgın
ben cıksınlar mı dedim kupon gelirse 5 papara verecem dedim sadaka mı diyonuzKardesim tamamda bende kaybediyorum bana destek cikan varmi kumar boyle.
Lan harbi sorunlusun harbiden ben ne diyorum bu müptezel ne diyorsalak sen sin oglum 1100 kaybettim diye kım yazdı bn
lan oglum sıkıntı sensın 1100 diye yazma o zmn kım ne yazmıssa onu yaz bnm yazdıgımıdegillSen sikintilisin harbiden demin biri sahte hesap artı para kaybedenler mesaj atsin yazdı.ona diyorum.yazilanlari oku anla ondan sonra konuş.
Allah askina suna konuyu acikla mal mal konusuyor @kumarbazLan harbi sorunlusun harbiden ben ne diyorum bu müptezel ne diyor
oglum adam gibi konus adam olLan harbi sorunlusun harbiden ben ne diyorum bu müptezel ne diyor
bir daha msl dersen küfür ederim sana diyorumki gerizekalı 1100 ü ben yazdım sahte dedin hesap ne yazmıssa git onunla alakalı yazAllah askina suna konuyu acikla mal mal konusuyor @kumarbaz
Kardeşim adam sana yazmadım dior nie uzationkilan oglum sıkıntı sensın 1100 diye yazma o zmn kım ne yazmıssa onu yaz bnm yazdıgımıdegill
Lan gerizekalı bir adam hesap açıp geldi direk bu konuya senin kaybını görüp gelmiş sana iş atıyor kısacası bende o gelen kişinin dolanrici oldugunu söyledim sana bisey demedim nerenden okuyosun nasil bir kafa yapın var seninlan oglum sıkıntı sensın 1100 diye yazma o zmn kım ne yazmıssa onu yaz bnm yazdıgımıdegill