Yanlışlık olmuşbir daha msl dersen küfür ederim sana diyorumki gerizekalı 1100 ü ben yazdım sahte dedin hesap ne yazmıssa git onunla alakalı yaz
Yanlışlık olmuşbir daha msl dersen küfür ederim sana diyorumki gerizekalı 1100 ü ben yazdım sahte dedin hesap ne yazmıssa git onunla alakalı yaz
ben ne yazdıgını görüyorum sen kafanı yorma kardeşKardeşim adam sana yazmadım dior nie uzationki
Konuyu anlat allah aşkına sunatartişmayin gece gece 🙂 güzel insanlar
Senin sıkıntıların mı var beyninde yaran mı var üstüne alınıyon ?oglum adam gibi konus adam ol
Dilenciler artik 5 tl yi begenmiyorben cıksınlar mı dedim kupon gelirse 5 papara verecem dedim sadaka mı diyonuz
ben de salak ım bende ona takılıyorum ztn ona mı düşecemLan gerizekalı bir adam hesap açıp geldi direk bu konuya senin kaybını görüp gelmiş sana iş atıyor kısacası bende o gelen kişinin dolanrici oldugunu söyledim sana bisey demedim nerenden okuyosun nasil bir kafa yapın var senin
Pihahahahaha yikildim.Konuyu anlat allah aşkına suna
Sahte hesap diye sana demiyorum tövbe yarabbim😂😂lan oglum sıkıntı sensın 1100 diye yazma o zmn kım ne yazmıssa onu yaz bnm yazdıgımıdegill
Adam senin lehine konuşuyor aptal aptal cevaplar veriyonbir daha msl dersen küfür ederim sana diyorumki gerizekalı 1100 ü ben yazdım sahte dedin hesap ne yazmıssa git onunla alakalı yaz
canı siteyen begensin bende kalsın kupon yaparımDilenciler artik 5 tl yi begenmiyor![]()
Sen takılma diye demedim zaten senin takılıp takilmaman umrumda değil kumarbaz i uyardım sorunlu herifben de salak ım bende ona takılıyorum ztn ona mı düşecem
Sorunlu yemin ederim ya 😂😂😂😂 tribe sokar insaniAdam senin lehine konuşuyor aptal aptal cevaplar veriyon
lan tm anladık o dedigin bni düşüremez sen merak etme bnde ona zarf atıyorumSahte hesap diye sana demiyorum tövbe yarabbim😂😂
gerekeni yaptimSen takılma diye demedim zaten senin takılıp takilmaman umrumda değil kumarbaz i uyardım sorunlu herif
Umrumda değil seni düşürüp düşürmemesi ben başkasını düşürmesin diye adminleri uyardım atlama hemenlan tm anladık o dedigin bni düşüremez sen merak etme bnde ona zarf atıyorum
tm kardeş bn sadece orada 1100 diye yazdıgına ayar oldum üzerime alındım birden kusura bakmaaaaaSen takılma diye demedim zaten senin takılıp takilmaman umrumda değil kumarbaz i uyardım sorunlu herif
Sen konuyu anla ben bisey istemiyorumtm kardeş bn sadece orada 1100 diye yazdıgına ayar oldum üzerime alındım birden kusura bakmaaaaa
sen böyle anla bilmem ne dedikçe anlamak istemiyorumSen konuyu anla ben bisey istemiyorum
Okumadan anlamadan telaşla atliyosun mevzuya ne dedigini olayın ne olduğunu bilmeden.sen böyle anla bilmem ne dedikçe anlamak istemiyorum