Kardeş kör olsa koklaya koklaya anlarsen böyle anla bilmem ne dedikçe anlamak istemiyorum
Kardeş kör olsa koklaya koklaya anlarsen böyle anla bilmem ne dedikçe anlamak istemiyorum
Anlama.sen böyle anla bilmem ne dedikçe anlamak istemiyorum
burasi **** başka forumdan bahsetmesen iyi olurBu bonushood girebilen varmı arkadaşlar
tebriklerTESEKKURLER BETYAP 2 DAKIKADA ODEME GELDI.
konuda sen olunca böyle oluyoır malesefOkumadan anlamadan telaşla atliyosun mevzuya ne dedigini olayın ne olduğunu bilmeden.
😂😂😂 ya olum bi git boş yapma gece gecekonuda sen olunca böyle oluyoır malesef
hacım bu sahış daha önce bnmle burada tartıstıgı için iyi birşey beklemıyorum anlıyorsun ...Kardeş kör olsa koklaya koklaya anlar
Okuman yazman yok konusuyosunkonuda sen olunca böyle oluyoır malesef
doldururuz kardeş tasalanma😂😂😂 ya olum bi git boş yapma gece gece
Kardeşim bidaha sormayız k.b sorudaysa sıkıntılı bisey yok girebilen varmı dedim sadeceburasi **** başka forumdan bahsetmesen iyi olur
O şahısın sebile tartismasi normal sorunların var cunkuhacım bu sahış daha önce bnmle burada tartıstıgı için iyi birşey beklemıyorum anlıyorsun ...
boyle konsutun mi küfürü hak ediyon işte bu yüzden okumuyorum senın yazdıgını anladın mı gvşkOkuman yazman yok konusuyosun
Korktum apidoldururuz kardeş tasalanma
tam uzatma yazma yeterliKorktum api
Lan gerizekalı bile senin yanında akıllı kalir.seni savundum dolandırıcı var diye salak salak geldin okumadan anlamadan daha konusuyosunboyle konsutun mi küfürü hak ediyon işte bu yüzden okumuyorum senın yazdıgını anladın mı gvşk
Kral atacak mısın 5 tl yarin 15 dönüş olur sanaboyle konsutun mi küfürü hak ediyon işte bu yüzden okumuyorum senın yazdıgını anladın mı gvşk
Sal şunu kanka boşverLan gerizekalı bile senin yanında akıllı kalir.seni savundum dolandırıcı var diye salak salak geldin okumadan anlamadan daha konusuyosun
Çok sorunlu bu ya kafasinin içinde beyin yerine ne var acabaSal şunu kanka boşver
Kitle bu forumda ilk defa birine kufur edecem yoksakitleyimmi konuyu devam edicekmisiniz