Paşam ben az dinleneyim seni gordum ondan yorum attim😁 iyi sabahlar artıkKime iyi desek 3 güne cortluyor abi 😂 bunlar bozmasa bari
Paşam ben az dinleneyim seni gordum ondan yorum attim😁 iyi sabahlar artıkKime iyi desek 3 güne cortluyor abi 😂 bunlar bozmasa bari
Sağ ol canım abim iyi sabahlarPaşam ben az dinleneyim seni gordum ondan yorum attim😁 iyi sabahlar artık
Ödeme gelir bazen sabaha kalabiliyor 9 dan sonra izin aldıktan sonra 10 dk da hesabında demek istiyor lar önemli olan izin yazması
3 4 kere çektim hatta son dönem tc teğit istiyor 😄Bexbetin sahibi geldi 😂😂
Bexbet destek diye değiştir adımı modum 😄Bexbetin sahibi geldi 😂😂
Bexbetin ağası yapalım ağammm 🤩🤩Bexbet destek diye değiştir adımı modum 😄
Yıllardır oynadığım siteme ( jojo ) ihanet ettiğimden beri yüzüm gülmüyorŞu kalebete ne zaman para atsam keyiliyorum sizede çok ugursuz gelen siteler vai beyler ?
Bu firstbet 30 TL yüklemiş herkese şartı ne bunun ya bilen varmiBexbetin sahibi geldi 😂😂
Yok bilmiyorum şahsenBu firstbet 30 TL yüklemiş herkese şartı ne bunun ya bilen varmi
JoJo candır hiç bi cekimim iptal olmadı ne yamuk yaptı sana
Tek maç oynadim freebet düştü kazançtan bakalım nolcak 2. Çeyrek Lakers dedikYok bilmiyorum şahsen
JoJo ve tumbet ne zaman oynasam tomarla para kazandımYamuk yok durup dururken ben bıraktım yıllarca oynadıktan sonra tek bi sorunum bile olmamıştı
O değilde işyerinden biri nanobet den bonus almış 250 TL 9 k olmuş para site demiş 250 TL yatırım gündüz yatircaz inşallah öderlerYamuk yok durup dururken ben bıraktım yıllarca oynadıktan sonra tek bi sorunum bile olmamıştı
Saçma bence başka bi iş vardır o işteO değilde işyerinden biri nanobet den bonus almış 250 TL 9 k olmuş para site demiş 250 TL yatırım gündüz yatircaz inşallah öderler
Bende diyorum 250 bonus ne diye valla vermişler o siteye herkes sağlam diyor bilmiyorumSaçma bence başka bi iş vardır o işte
Site çok büyük sitede bence başka bişey çıkar ondan haber et merak ettim 😂Bende diyorum 250 bonus ne diye valla vermişler o siteye herkes sağlam diyor bilmiyorum
Tek maç 1.3 danBu firstbet 30 TL yüklemiş herkese şartı ne bunun ya bilen varmi