Siteden çekim bekliyorum site alt yapı kaynaklı çekim talebinizi görüntuleyemiyoruz diyor ben inanmadım ama içime korku düştü paraysa 1k birşey dolandirildim mi açaba
Hangi site ss falan birşeyler atsanda birşeyler söylesek. Siteyi altyapıyı bilmiyoruz ne diyelim kardeşimSiteden çekim bekliyorum site alt yapı kaynaklı çekim talebinizi görüntuleyemiyoruz diyor ben inanmadım ama içime korku düştü paraysa 1k birşey dolandirildim mi açaba
Sponsor 2 3 tane forum var ordanda yardım alBu sabahki konuşmalar herşey yalan dolan ucakagit üstüne kurulu para çekimi iptal edelim bakiyeniz de dursun dediler
Abi yardim alsam ne olacak ki giden gitti paralar yan taraf zaten hic yardımcı olmuyor direk ban atiyorSponsor 2 3 tane forum var ordanda yardım al
hay ben senın agzını öpeyim kardeşim cok cektım o allahın belası yerden kaptan teo denen alçak nerde dolandırıcı uckagıtcı sıte varsa anlasıp magdur edıyor bızlerı 1250 tl cekımı vermeyen sıte 40 tl ozur bonusu verıp ardından 20 tl daha ınsıyatıf bonusu verdı nasıl bır alcak oldukları barızBonushood denen leş sitenin sponsoru. Adamlara ödeme yapmazlarsa mağduriyetimizi giderecek misiniz diye sordum banladı şerefsizler. O foruma da dikkat edin. Sponsor olan sitelerine takılmayın