Yatan Arkadaşlar varmı 1 gün olduda ?
Yok kardesim sabah konuya aciklama yapmis bugun saat 23 30 a kadar yatacqk demis haberin olsunYatan Arkadaşlar varmı 1 gün olduda ?
Kardesim son saatimi bekliyorlar sanirim cile cektirmek icinYok kardesim sabah konuya aciklama yapmis bugun saat 23 30 a kadar yatacqk demis haberin olsun
Vallahi inan inan bende onu bekliyorum aykuta falan yazdim cevap yok sitede sikinti var ya belki yatirmazlar derler onunla ugrasiyoruz saat 23 30 a dogru bi aciklama yaparlar bence siteyle ugrasiyoz diye yatirmazlar heralde bakalim gorucez insallah yatirirlar dun dediler yarin gun icerisinde yatacak dediler ama bakalim 23 30 da belli olurKardesim son saatimi bekliyorlar sanirim cile cektirmek icin
Bana şimdi yattıYatan Arkadaşlar varmı 1 gün olduda ?
Bana geldi arese attım şimdi konu actimVallahi inan inan bende onu bekliyorum aykuta falan yazdim cevap yok sitede sikinti var ya belki yatirmazlar derler onunla ugrasiyoruz saat 23 30 a dogru bi aciklama yaparlar bence siteyle ugrasiyoz diye yatirmazlar heralde bakalim gorucez insallah yatirirlar dun dediler yarin gun icerisinde yatacak dediler ama bakalim 23 30 da belli olur
Ozaman gelir 5 10 dakikayaBana geldi arese attım şimdi konu actim
Ne parası buBana geldi arese attım şimdi konu actim
Nasıl geliyoOzaman gelir 5 10 dakikaya
Bonushood twitir 20 tlNe parası bu
Takip etseneNe parası bu
Banada yattiBana şimdi yattı
EvetOzaman gelir 5 10 dakikaya
Kardeeim dun bonushood aitewinde admin bi twiter etkinligi yapti 50 kisiye 20 tl sartlari yerine gwtirene vardi 23 30 kadar yuklenecektiNe parası bu
Birazdan gelir ozaman yenimi yatti kardesimBanada yatti
EvetBirazdan gelir ozaman yenimi yatti kardesim
Paparayı kime attın
Aykuta mod varya atmadiysan ozelden atPaparayı kime attın