Deneme Bonusu Çevirdim.
Hay Allahım benim işim ticaret merak etme alınanı veririz bizKonunu onaylıyorum inşallah konu içinde para alışverişi gerektiren diyaloglar geçmez
Mesele senlik değil bireysel şahsına algılama genel bir kural diyelimHay Allahım benim işim ticaret merak etme alınanı veririz biz
13 tl bulursun zor değil bugün olmazsa yarın olurBeyler 13 tl eksigim var yardimci olun 20 döneyim bende
Para istemek yasaktırBeyler 13 tl eksigim var yardimci olun 20 döneyim bende
Yav bende 40 var attim atmye 3 banka kesti 10 du eksik 13 oldu13 tl bulursun zor değil bugün olmazsa yarın olur
Haklisin ama acele etme yarın öbür gün çekersin gerekirse gitmez para bi yereYav bende 40 var attim atmye 3 banka kesti 10 du eksik 13 oldu
Böyle yapıp kaçan çok oldu kimse guvenemiyorYav bende 40 var attim atmye 3 banka kesti 10 du eksik 13 oldu
Modum 1 tl lazım atar misin 😂😂😂Para istemek yasaktır
deneme bonusu çevirdim 49 tl eksiğim var modumPara istemek yasaktır
Yok ya ben iki kere aldim fazla fazla attim ismini duyurmak istemiyor arkadaslar var ya hayirseverler forumdaBöyle yapıp kaçan çok oldu kimse guvenemiyor
Bizde daha önce attık bazilarina geri attilar ama atmadan kacanda çok oldu o yüzden güven kalmadıYok ya ben iki kere aldim fazla fazla attim ismini duyurmak istemiyor arkadaslar var ya hayirseverler forumda
Sende haklisinBizde daha önce attık bazilarina geri attilar ama atmadan kacanda çok oldu o yüzden güven kalmadı
Bende cevirdim 200 yatirimli 10 tl yatırdım atm den 3 tl kesti 7 var paparada 193 atar misindeneme bonusu çevirdim 49 tl eksiğim var modum![]()
Para alışverişi Kesinlikle yasaktırYok ya ben iki kere aldim fazla fazla attim ismini duyurmak istemiyor arkadaslar var ya hayirseverler forumda
Bende cevirdim 200 yatirimli 10 tl yatırdım atm den 3 tl kesti 7 var paparada 193 atar misin