Kanki sakin olHerkes para pesinde anasini satıyım bırakında adamın kuponu gelsin önce sabir
Kanki sakin olHerkes para pesinde anasini satıyım bırakında adamın kuponu gelsin önce sabir
Tamam Kabul canın sağolsun kardeşim kupondan bı emin olalım Mahoni başkan doğru söylüyor ayıp oldu biraztamam sana çıkarsa da 5 5![]()
Tamam ama sanada cikarsa 5 5 okeyTamam Kabul canın sağolsun kardeşim kupondan bı emin olalım Mahoni başkan doğru söylüyor ayıp oldu biraz
Durum ne kupon noldu şimdi won muTamam ama sanada cikarsa 5 5 okey![]()
Kanka çok ta alcak gonullusun Ben hepsini istedim sen 5 5 diyorsun canın sagolsun şansı 2 ye böler tumbette takiliriz kabul😁Tamam ama sanada cikarsa 5 5 okey![]()
Kanka çok ta alcak gonullusun Ben hepsini istedim sen 5 5 diyorsun canın sagolsun şansı 2 ye böler tumbette takiliriz kabul😁
Yok la saka dedim gelirse bana 5 5Kanka çok ta alcak gonullusun Ben hepsini istedim sen 5 5 diyorsun canın sagolsun şansı 2 ye böler tumbette takiliriz kabul😁
8 yasindaysaniz ve asiksaniz hayat çok güzel 😁 çok severdim@brkbz28 fotondaki cedric degilmi la ah eski gunler![]()
Iyi aksamlar.Beyler ben gidiyorum
Kanka biriniz fedakarlık yaparsınız herhalde tumbette 40 yapar atarım birinize 10 dönersesanaa çıkarsa sana para kalmıyor![]()
nereye be nolduBeyler ben gidiyorum
Iyi akşamlarBeyler ben gidiyorum
hayırlı olsun kankaUyuyacam artık geceleri yokum iş var
Erken kalkicam