Bol şanslarHedef yok duruma göre ne kazanırsak dağıtım yaparız aktiflik bekliyorum
KuponBaz sizin için var
Bol şanslarHedef yok duruma göre ne kazanırsak dağıtım yaparız aktiflik bekliyorum
KuponBaz sizin için var
Kardeşim sen derdin ne besenin modlugun fazla surmez bu gidişle
Gittiği yere kadar iyi forumlarsenin modlugun fazla surmez bu gidişle
3 gunluk dunya dedin dedin mod olamadin sonra yine oyunbozanlik yapiosn godosKardeşim her yere maydonaz olma
Bir daha hakaret içerikli konuşmanda ikinci uyarıyı yapmam dikkat et konuşmalarına3 gunluk dunya dedin dedin mod olamadin sonra yine oyunbozanlik yapiosn godos
Oğlum seni karşında mod var saygı duymak lazım sevmesen bile demi konusmalarinada dikkat et ben sana anlatamıyorum demi benim modluk gibi bı düşüncem yok diye3 gunluk dunya dedin dedin mod olamadin sonra yine oyunbozanlik yapiosn godos
Sen böyle gidersen ömrün kisa3 gunluk dunya dedin dedin mod olamadin sonra yine oyunbozanlik yapiosn godos
mod bize saygi duyuyormu koyu neden yazar bir insan göz yormaktan baska hicbirseye yaramiyorOğlum seni karşında mod var saygı duymak lazım sevmesen bile demi konusmalarinada dikkat et ben sana anlatamıyorum demi benim modluk gibi bı düşüncem yok diye
Kardeşim o mod sen kuralları okudun mumod bize saygi duyuyormu koyu neden yazar bir insan göz yormaktan baska hicbirseye yaramiyor
tmKardeşim o mod sen kuralları okudun mu
Birdaha da her şeye zıplama bak burada o kişiler mod ise saygı duymak lazım sevmesen bile ama sen herkese aynisin sen Multi misin
evetBirdaha da her şeye zıplama bak burada o kişiler mod ise saygı duymak lazım sevmesen bile ama sen herkese aynisin sen Multi misin