Kullanılmayanı ne yapıyorsun reisBeyler kullanılmas gpa kodu varmi dune ait varsa ozelden atar mısınız
Ya dün icra için biriktirdiğim 410 TL yi gece 45 dakikada rulette sıfırladımBenim bildiğim para alış veriş yasak değil mi forumda
Para alisverisi degil ki bu ortada bir urun var onun satisiBenim bildiğim para alış veriş yasak değil mi forumda
Gel şunu 10 yapalımKullanamiyorum ben belki faydalananlar olur
3351-7463-1108-*****
Gece yatamadım adaş 850 yapsam rahatlayacaktim eldeki de gittiYa dün icra için biriktirdiğim 410 TL yi gece 45 dakikada rulette sıfırladım
Noluyo bu kardesssss alış veriş olmuyor al ver gülüm 😂😂😂😂Para alisverisi degil ki bu ortada bir urun var onun satisi
Ahhhh adaş ahhhh hirsimizi kontrol edemiyor vallla geçmiş olsunYa dün icra için biriktirdiğim 410 TL yi gece 45 dakikada rulette sıfırladım
Keske ufak baslasaydin baskan buyuk gecmis olsunGece yatamadım adaş 850 yapsam rahatlayacaktim eldeki de gitti
EyvallahKeske ufak baslasaydin baskan buyuk gecmis olsun
Ama para alisverisi yasak degil mi yazmissin burda satilik birsey var turkiye cumhuriyeti yasalarina uygun karsiligda mal veya hizmet aldim belgeli 😂😂😂Noluyo bu kardesssss alış veriş olmuyor al ver gülüm 😂😂😂😂
Tm sustum 😂😂😂😂Ama para alisverisi yasak degil mi yazmissin burda satilik birsey var turkiye cumhuriyeti yasalarina uygun karsiligda mal veya hizmet aldim belgeli 😂😂😂
Beyler kullanılmas gpa kodu varmi dune ait varsa ozelden atar mısınız
SaBide adminlerden biri aracı olur ise o iş tamam
Kod 45 tl zaten broGel şunu 10 yapalım