Hergun 3/2 yaparsam birinciyim😂Senin isin zor millet 4 5 oldu 😂 benim bile şansım az belki 4luk
Hergun 3/2 yaparsam birinciyim😂Senin isin zor millet 4 5 oldu 😂 benim bile şansım az belki 4luk
Geçen gün serhatcana etkinlik cıktı aktif görünüyordu 20 kere etiketledik parayı almaya gelmedi sabah geldi ben uyuyordum dedi görsen niye almayayim parayi dediYok kardesim sorun yok. Imkansız öyle birsey.
@ISYANKARGeçen gün serhatcana etkinlik cıktı aktif görünüyordu 20 kere etiketledik parayı almaya gelmedi sabah geldi ben uyuyordum dedi görsen niye almayayim parayi dedi
Unutmustur belki🤣Adam geldi buraya gelmiyor
Beni ilgilendirmiyor ben zaten etkinlikte yokumTamamda kardeşim 2 dakika once bi konuya girmis hayaletmi yapıyor bunu ?
Atnen haklisin baska konuyu bakmisTamamda kardeşim 2 dakika once bi konuya girmis hayaletmi yapıyor bunu ?
Tamam kardesim insallah gelir etkinlik sahibi.
Imkansız 😂Hergun 3/2 yaparsam birinciyim😂
Olabilir😂Unutmustur belki🤣
Diyosun sans😁😁😁Imkansız 😂
4 5 olan yok kanka 7 tane 3 puan var zirvede 😂Senin isin zor millet 4 5 oldu 😂 benim bile şansım az belki 4luk
Buguunku tahminler eklenince 4 olur 5 te olabilir😂4 5 olan yok kanka 7 tane 3 puan var zirvede 😂
eklenmiş hali son maç aston villa haricindeBuguunku tahminler eklenince 4 olur 5 te olabilir😂