Yok kanka🤗küçümsemeseydin iyiydi
Yok kanka🤗küçümsemeseydin iyiydi
eyvallahYok kanka🤗
Sağolasın hermanom sen nöğrüyon biri açıklama yapsın ben olaya Fransız kaldım site elmi değiştirdi 🤪🤪Hermano Nediyon![]()
Benimsemek önemli tabi baska forum yabancı geliyorestağfurullah ne haddime ama bir tek burda takılıyorum elimden geldiğince
Yok saldırı oldu şuan bakım çalışmasında kısa sürede eskisi gibi olacakSağolasın hermanom sen nöğrüyon biri açıklama yapsın ben olaya Fransız kaldım site elmi değiştirdi 🤪🤪
hodda da varda arada oraya giriyordum yorumları okuyup çıkıypordum orda msj sayım çok az sanki burda çoktaestağfurullah ne haddime ama bir tek burda takılıyorum elimden geldiğince
1 eksik 1 fazla ne farkeder dost önemli5 kişi vardı biz geldiğimizde zaten
Hee Tamam ozaman 💃💃💃💃 bu siteyide bize versinler 😂😂😂Yok saldırı oldu şuan bakım çalışmasında kısa sürede eskisi gibi olacak
siz hodd için ne hissediyorsanız bende bura için öyle hissediyorum öyle düşünBenimsemek önemli tabi baska forum yabancı geliyor
Artık bizde varız bize de bekleriz 😌1 eksik 1 fazla ne farkeder dost önemli
@Gfbridvan1907 @terry50 @KingHampton @hasan123 @Blacklion ve sayamadigim dostlarim var yetmezmi
Gene buldun kömürü ) mesaj şartım +10000 den vaşlayacak eve gidek 😀Ödülüm geldi @Fatalblowx ve etkinlik sahibi @Boldpilot386 teşekkür ederim sayenizde belki bizde uçarız ☺
Beni unuttun kanka1 eksik 1 fazla ne farkeder dost önemli
@Gfbridvan1907 @terry50 @KingHampton @hasan123 @Blacklion ve sayamadigim dostlarim var yetmezmi
eyvallah başkanım biz bize yeteriz katılmak isteyene kapımız açık1 eksik 1 fazla ne farkeder dost önemli
hood açılınca gitmeyeneler listeye ait olur 😅Beni unuttun kanka
Kanka beni etme mesaji 2 k yaptım sana katilayim diye zaten alaçam senden illaki kömür 😂😂😂Gene buldun kömürü ) mesaj şartım +10000 den vaşlayacak eve gidek 😀
tebrikler tekrardanÖdülüm geldi @Fatalblowx ve etkinlik sahibi @Boldpilot386 teşekkür ederim sayenizde belki bizde uçarız ☺
Hadi tanisalimhood açılınca gitmeyeneler listeye ait olur 😅
Eee bennn yokmuyum😔😔😔🤪🤪🤪🤪😂😂😂1 eksik 1 fazla ne farkeder dost önemli