Reis dun gece etkinlik oldu 50 kisi 20 tl 12:30 gibi bende alamadimNe 1000 tl si abi?
Reis dun gece etkinlik oldu 50 kisi 20 tl 12:30 gibi bende alamadimNe 1000 tl si abi?
Betpark etkinlik bildim ilk etkinlik konusunu sildiler konu açtım onaylamadi sildi özelden yazdım takmadı onu da geçtim modun olduğu bir konuya etiketleyip yazdım adam yerine koymadi kolpalarKonu nedir reis ?
Evet ya alistik böyle rahat yazmaya2.3 gun burda gecirdikten sonra hodda saniye kurali herkesi üzücek![]()
Aynen burayada olur zamanla2.3 gun burda gecirdikten sonra hodda saniye kurali herkesi üzücek![]()
Hangi forum reisBetpark etkinlik bildim ilk etkinlik konusunu sildiler konu açtım onaylamadi sildi özelden yazdım takmadı onu da geçtim modun olduğu bir konuya etiketleyip yazdım adam yerine koymadi kolpalar
Rasim abi valla adam yerine koyduk başka birşey çıktılarIsıtalım kardeşim
Aaa haberim yoktuReis dun gece etkinlik oldu 50 kisi 20 tl 12:30 gibi bende alamadim
HoodHangi forum reis
BonushoodHangi forum reis
Bende çok giydirdim sildi msjları cvp vermiyor dümenciBetpark etkinlik bildim ilk etkinlik konusunu sildiler konu açtım onaylamadi sildi özelden yazdım takmadı onu da geçtim modun olduğu bir konuya etiketleyip yazdım adam yerine koymadi kolpalar
Senin olayı bilip de orada skor yazanları da çözemedim de neyseBende çok giydirdim sildi msjları cvp vermiyor dümenci
Kim o ben olayı kaçırdm galibaRasim abi valla adam yerine koyduk başka birşey çıktılar
Bende sabah 6 da kalktim birde ne goreyim 😯Aaa haberim yoktu
Betpark degerli o zaman gecmis olsunBonushood
Herkes yolunda kimse olay ne diye bile sormadı çok ilginç 😀😀Senin olayı bilip de orada skor yazanları da çözemedim de neyse
Aman tanrım didimm 😂Bende sabah 6 da kalktim birde ne goreyim 😯
Bende görmedim o etkinligi bu arada dün etkinlikten 95 kazandım hepsi gitti😂Bende sabah 6 da kalktim birde ne goreyim 😯
Bende varim listede ama hala o etkinlik odulleri yatmadiAbi saat 11:30 kadar denildi sanirim atar o zaman biz uyuduk alamadik biz