lazio34
Guest
Bir sorun olursa ben öderim var ise yardımcı olursanız sevinirizBende var 2 tane numara ama parayı peşin alırım
Bir sorun olursa ben öderim var ise yardımcı olursanız sevinirizBende var 2 tane numara ama parayı peşin alırım
Sen numarayı ver paran gelmezse ben vercem adam sağlam @Boldpilot386Bende var 2 tane numara ama parayı peşin alırım
Hesabında parası var belki adamın cekemiyor su an@lossday Ne alaka ya illa papara ile mi almak zorundayım?
Yani sorun orda zaten papara limit yokBende var 2 tane numara ama parayı peşin alırım
Ilk siradayim kankaYani sorun orda zaten papara limit yok
Sayet guvenirim dersen yapalim
Cekim gelir gelmez atarim parani
Ben kacarsam bile burda yerime odeyecek dostlar var bak 😂
Ne alaka Adana-Mersin-Kastamonumod kusura bakma bence iyi birisi olsanda burda burjuvazi olduğunu düşünüyorum farzedelim ki bir sorun oldu ve adam bana parayı atamadı sen ben yardımcı olurum dedin bana , demekki paran var ve modsun , az önce başka bir konuda inatla 20tl isteyen bir arkadaş vardı ve sen ona sürekli uyarıda bulunuyordun madem paran vardı yardımcı olsaydın arkadaşa?
Sorun yok dostun bosvermod kusura bakma bence iyi birisi olsanda burda burjuvazi olduğunu düşünüyorum farzedelim ki bir sorun oldu ve adam bana parayı atamadı sen ben yardımcı olurum dedin bana , demekki paran var ve modsun , az önce başka bir konuda inatla 20tl isteyen bir arkadaş vardı ve sen ona sürekli uyarıda bulunuyordun madem paran vardı yardımcı olsaydın arkadaşa?
GüldürmeO Adam ödemezse ben öderim 3 katini
Hususi para isteyen birine göndermek zorunda değilim. Burada ki kefil olmak. Verip vermemek senin bileceğin bir durummod kusura bakma bence iyi birisi olsanda burda burjuvazi olduğunu düşünüyorum farzedelim ki bir sorun oldu ve adam bana parayı atamadı sen ben yardımcı olurum dedin bana , demekki paran var ve modsun , az önce başka bir konuda inatla 20tl isteyen bir arkadaş vardı ve sen ona sürekli uyarıda bulunuyordun madem paran vardı yardımcı olsaydın arkadaşa?
Abi kastamonuyu karıştırma 😂Ne alaka Adana-Mersin-Kastamonu
Çok saçmalıyorsun paran gelmezse burda sana atacak adam çok ama sen parayı alıp numarayı vermezsen biz numarayı nerden alacaz daha 5 mesajın var kim olduğun bellisiz bize mi güvenmiyorsun asıl bizim sana guvenmememiz normalmod kusura bakma bence iyi birisi olsanda burda burjuvazi olduğunu düşünüyorum farzedelim ki bir sorun oldu ve adam bana parayı atamadı sen ben yardımcı olurum dedin bana , demekki paran var ve modsun , az önce başka bir konuda inatla 20tl isteyen bir arkadaş vardı ve sen ona sürekli uyarıda bulunuyordun madem paran vardı yardımcı olsaydın arkadaşa?
Bu güzeldiSen boş yapma profil fotoğrafına neden kendi resmini koyup ifşa ediyorsun kendini?
Siz beni tanımıyorsunuz belki ben adam değilim dolandırıcın şeref yoksunu bir insanım ama öyle olmama ihtimalimde var yani bilmiyorsunuz ama ben sizin ne kadar şeref yoksunu insanlar olduğunuzu 15 dakikada anladım sabahtan beri ortalıkta yardım isteyen 3 kişiyede yardım etmiyorsunuz madem hepinizin bana atabilecek parası var neden o adamlara yardım etmiyorsunuz hadi benim 3 mesajım var o adamlarındamı mesaj sayıları yüzünden atmıyorsunuz adamlara paraÇok saçmalıyorsun paran gelmezse burda sana atacak adam çok ama sen parayı alıp numarayı vermezsen biz numarayı nerden alacaz daha 5 mesajın var kim olduğun bellisiz bize mi güvenmiyorsun asıl bizim sana guvenmememiz normal
Her para isteyene yardım mi ediliyor gir para dağıt sokağa çıkıp o zaman ne boşyaprin bundan numara alma kanka dolandırıcı belliSiz beni tanımıyorsunuz belki ben adam değilim dolandırıcın şeref yoksunu bir insanım ama öyle olmama ihtimalimde var yani bilmiyorsunuz ama ben sizin ne kadar şeref yoksunu insanlar olduğunuzu 15 dakikada anladım sabahtan beri ortalıkta yardım isteyen 3 kişiyede yardım etmiyorsunuz madem hepinizin bana atabilecek parası var neden o adamlara yardım etmiyorsunuz hadi benim 3 mesajım var o adamlarındamı mesaj sayıları yüzünden atmıyorsunuz adamlara para
Kusura bakmayim bu talebi yoksayinBeyler huzuru kaçırmayın. Adam bir istekte bulundu olur veya olmaz. Konuyu başka yerlere çekmeyin