Salak yurduna koyma milletiİspatlasana
Uzatma kardeş sende artıkSalak yurduna koyma milleti
KomikSalak yurduna koyma milleti
Bı komik daha 🥴🥴@Scoobyd0o git zamaninda dagittiklarindan iste burda şakayla karisik yazma Sen 2 3 kasa gorunce götün kalkiyor
Sana mı soracak yazıp yazmayacağını? Kime neye göre emir vererek konuşuyorsun? Kelimelerine dikkat et uyarmam bi daha@Scoobyd0o git zamaninda dagittiklarindan iste burda şakayla karisik yazma Sen 2 3 kasa gorunce götün kalkiyor
Git kendi pisliginde boğulBı komik daha 🥴🥴
Kardeşim mesele dalga geçiyor milletleTartışacak insan çok benim gibi sakinlestirici alın kimseyle tartismayin😂 bitmiyor çünkü herşeye takilirsak😂
Iyi ozman herkes para istesin birbirinde mod herkes birbirine ozelden sovsunSana mı soracak yazıp yazmayacağını? Kime neye göre emir vererek konuşuyorsun? Kelimelerine dikkat et uyarmam bi daha
Gerilmeyelim kardeşim boşverSana mı soracak yazıp yazmayacağını? Kime neye göre emir vererek konuşuyorsun? Kelimelerine dikkat et uyarmam bi daha
Oyle
Mod uzatılacak birşey varsa sen bana demeUzatma kardeş sende artık
Adam para istese benden ister, sizlik bi durum değil makarasına yazmış her zaman yazar kurabiye lazım diye. O onun şakası bilen bilir. Bilmiyorsanız hemen hakarete başvurmayınIyi ozman herkes para istesin birbirinde mod herkes birbirine ozelden sovsun
Kardeşim bu işler adam meselesiOzelden kufur atana ban yok ama para isteme diye uyarinca ban verilcekse basim ustune
Kim küfür etti sanaOzelden kufur atana ban yok ama para isteme diye uyarinca ban verilcekse basim ustune
Sen tarafsız olman lazımAdam para istese benden ister, sizlik bi durum değil makarasına yazmış her zaman yazar kurabiye lazım diye. O onun şakası bilen bilir. Bilmiyorsanız hemen hakarete başvurmayın
Ben haklının tarafında olurum her zaman her neyse konuyu doldurmayalımSen tarafsız olman lazım