Haydaaaa 😀😀 huzuli 10 15 lira işlemler ile doldurduk limiti neyse artık onaysız açarız 10 günlükHayir kesilme ayri o giren tutar 5kyi gecince basliyor.
Bu 1 de dolduktan sonra artik bu paparan para almayacak
Sitelerden falan cekemezsin yani
İllegal sitelerin kullandığını biliyor çünkü paparaHadi yaneden yukseltmiyolar bunu acaba
Baya siteelrde var baya baya kendini toparladi cmt bide gonderim basina 1 tlyi kaldirirsa mukemmel olcakCmt hangi siteler var
Himmİllegal sitelerin kullandığını biliyor çünkü papara
Limiti yukseltirse devlet tarafından ucunun kendilerine dokinacaginj biliyorlar
Hiç denemedim ama hesp var jetonda varBaya siteelrde var baya baya kendini toparladi cmt bide gonderim basina 1 tlyi kaldirirsa mukemmel olcak
Jeton nasil para kesiyormu cok bankaya cekerken falanHiç denemedim ama hesp var jetonda var
İyi para her kullanıcıdan 1 lira alsa baya iyiBaya siteelrde var baya baya kendini toparladi cmt bide gonderim basina 1 tlyi kaldirirsa mukemmel olcak
Aynen oyleİllegal sitelerin kullandığını biliyor çünkü papara
Limiti yukseltirse devlet tarafından ucunun kendilerine dokinacaginj biliyorlar
Hix denemedimJeton nasil para kesiyormu cok bankaya cekerken falan
Paparanin belasini versin 20 tl haybeye soydu beni bu ayVarsa yoksa papara
HimmPaparanin belasini versin 20 tl haybeye soydu beni bu ay
Onuda bilmiyorum valla tek paparam bu benimPeki beyler şeyi sorsam size millet bu sürekli papara numarası arıyor ya milletten . Mesela ben şimdi gene kendi adıma soyadıma başka papara açsam başka bir telefon numarası üstüne olmaz mı aynı isim soyisme 2 papara hesabı
Evet papara paypalin Türkiye'den çekilmesiyle kurulan bir şirket şuan kendini riske atamaz zaten biliyor kullanılacağını o sebeble kozlar elinde para akışı ssglam biz 50 işlem fazla yapalim diye o riske girmez girersede anlaki sonunun geldiğini anlamıştırAynen oyle
Paparaya kalsa sinirsiz yapar ama olay cikar.
Cunku cepbanklara limit getirildi
Diger bankalarin ekmegi kesildi ceobank komisyonundan
4 tane var bende ayni ismePeki beyler şeyi sorsam size millet bu sürekli papara numarası arıyor ya milletten . Mesela ben şimdi gene kendi adıma soyadıma başka papara açsam başka bir telefon numarası üstüne olmaz mı aynı isim soyisme 2 papara hesabı