TebriklerPrizmabet cok hizli
Tesekkurler
Tesekkurler
Kanka gunaydin😊Tebrik ederim reis sevindim
Güneydin kardesim☺Kanka gunaydin😊
Kanka Dun uyuyakalmisim ben ya😊Güneydin kardesim☺
Etkinlik vardı kacirdin😂Kanka Dun uyuyakalmisim ben ya😊
Kacirmisim kanka sorma😀Etkinlik vardı kacirdin😂
Kazanmadım kanka gece nba da koydum biraz 😂😂Kacirmisim kanka sorma😀
Ne kadar kazandin
Kanka black ta kazandi diyoduda ondan sordum bastan lose biliyodum 😊Kazanmadım kanka gece nba da koydum biraz 😂😂
11 gibi uyuya kalmisim uyandim saat 4 basladim takilmaya 6 ya kadar uyumadim 😂Kazanmadım kanka gece nba da koydum biraz 😂😂
Kanka yokmu bugun bakiye😃😃Kazanmadım kanka gece nba da koydum biraz 😂😂
Var var o kadar da bitirmedim bakiyeyi😂Kanka yokmu bugun bakiye😃😃
Kanka 500 cektinya kalan bakiyeyle naptin vurdunmu biseyler😃Var var o kadar da bitirmedim bakiyeyi😂
500 ödemelere gitti zateen kalani 400 yaptım 50 dagittim yine birazda koydum var sitede 150 falanKanka 500 cektinya kalan bakiyeyle naptin vurdunmu biseyler😃
Oo Bi roll yapariz diyosun yani😉😉500 ödemelere gitti zateen kalani 400 yaptım 50 dagittim yine birazda koydum var sitede 150 falan
Bakacaz bakalim olabilirOo Bi roll yapariz diyosun yani😉😉
Kanka yap odemeleri hemen sonra kendini tutamazsin falan500 ödemelere gitti zateen kalani 400 yaptım 50 dagittim yine birazda koydum var sitede 150 falan
Haber ver bakalim😊Bakacaz bakalim olabilir
Zaten ben hirsima yenik düşmem kardesim çekim yapınca ilk iş hemen ödemem varsa onu yaparim kafam rahat eder ayın 20 si 4 k var onu ayalamam lazim😂Kanka yap odemeleri hemen sonra kendini tutamazsin falan
Anladim kanka allah yardimcin olsun olur ins bi yerden 😊Zaten ben hirsima yenik düşmem kardesim çekim yapınca ilk iş hemen ödemem varsa onu yaparim kafam rahat eder ayın 20 si 4 k var onu ayalamam lazim😂
Tesekkurler