Aynen ondan olabilrmi paplo ama onlardan degildir onlar okadar abartılacak site degildi bilmiomBende tırstım şimdi adamları banka hesapları papara hesapları ile tehtit ettik
Aynen ondan olabilrmi paplo ama onlardan degildir onlar okadar abartılacak site degildi bilmiomBende tırstım şimdi adamları banka hesapları papara hesapları ile tehtit ettik
Heee lanet bi siteLetabet
Yattı malesef 77.75 bittiSen turabetten cekmedinmi o kupon tutmadimi
Cümlemize ağam 😂Bol şans knk
Hadi bee basket iste boyle lanet bisiYattı malesef 77.75 bitti
Aynen bromHadi bee basket iste boyle lanet bisi
Sen gecen benim kuponu gorucen cildirirsin brom 600 tl veriyor kupon son 9 saniyede 2 lik atti 134 alt verdiydim 135 oldu nasil koydu bir bilsenAynen brom
Aynen abi vallaBitane kız geldi canlı destekten foruma üye oldu ordsn aldı bilgileri ss leri onlarda yüklendi foruma bizimkilerin yaptığı gibi kardeşim doğruya doğru bizim gücümüz yetmez o sitelere onlarda tomarla para var hiç zarar etmezler site kapanır yenisini açarlar ama onlar seninle uğraşır banka kayıtlarını döker devlete uğraşır durdursun sonra gerek yok
Evet havale sıkıntı AmaCekik hala gelmedi bu arada
Havale cektigim icin biraz zaman alabilir
Hiç sevmem onuda yüzüne de söyledim iki yüzlü insanın teki burdayssa yine söylerim yüzüne sıkıntı yok ben neysem oyumValla @Şahin vermişti onu
Canın sgaolsun baskanCekik hala gelmedi bu arada
Akıyor maşallahCekik hala gelmedi bu arada
Gecnisbolsun bromSen gecen benim kuponu gorucen cildirirsin brom 600 tl veriyor kupon son 9 saniyede 2 lik atti 134 alt verdiydim 135 oldu nasil koydu bir bilsen
Hasanlada tartistiHiç sevmem onuda yüzüne de söyledim iki yüzlü insanın teki burdayssa yine söylerim yüzüne sıkıntı yok ben neysem oyum
Yok atm ileEvet havale sıkıntı Ama![]()
Buda hüzünCebelitarık isviçre ilk yarı 1.5 üst oynadım 1 gol çıktı maç +7 bitti 500 gayme gitti