Bol şansBuda gelirmiki
bol şanslar
Yine başlıyacam sizin yüzünüzden kupon yapmaya ne güzel 2 3 haftadır oynamıyorum
biz senin kuponumu takip ediyorduk 😅Buda gelirmiki
Ahahahabiz senin kuponumu takip ediyorduk 😅
kanka ayakta uyuyon yarım saat dinlen gel senbiz senin kuponumu takip ediyorduk 😅
Valla çocuğun masrafı çok kardeşim benimde durum bu aralar sıkıntılı biliyosun giremiyorum o riske sağolsun arkadaşlar etikinlik yaptıkça çocuğun bezini mendilini alıyorum işimi görüyor ben bir süre daha uzak durucam sitelerdenOyna abi valla arese hep hatta 7 defa 20 tl aatim hep sıfırladım şimdi ŞANS güldü yüzüme valla
bi başlık yaz aynisini yapayim@kumarbaz konu basligini boldpilotli biseyler yapabilir misin rica etsem?
Ben bundan sonra bu baslikta takilayim 😂
HımmValla çocuğun masrafı çok kardeşim benimde durum bu aralar sıkıntılı biliyosun giremiyorum o riske sağolsun arkadaşlar etikinlik yaptıkça çocuğun bezini mendilini alıyorum işimi görüyor ben bir süre daha uzak durucam sitelerden
iyi fikir ak git burdan@kumarbaz konu basligini boldpilotli biseyler yapabilir misin rica etsem?
Yaa seninde konunda yaptım ama kusura bakma valla@kumarbaz konu basligini boldpilotli biseyler yapabilir misin rica etsem?
'Boldpilotla son 400 metre' olsunbi başlık yaz aynisini yapayim
La sacmalama cemYaa seninde konunda yaptım ama kusura bakma valla![]()
oldu gibi'Boldpilotla son 400 metre' olsun
Neden olsa son duzluk ati![]()
Ortaya koyulan konuysa iyi sıkıntı yok ozaman😅La sacmalama cem
Ayip ediyon valla
Bizde konu ortaya konur,kimin ihtiyaci varsa kullanir 😂
olmuşoldu gibi