rulet oyna kanka sende kazan😂😂😂😂etkinlik yapmayı düşünüyorum kazancı katlayınca diyorum
😂 😂Ulam kafam karisti 14 dogru😂😂🌞
yok aman sakınrulet oyna kanka sende kazan😂😂😂😂
öyle oynarsan zor kazanirsinRulet güzel ama iste ah o tier ah o zero bölgesi VARYA milyarimi yedi milyarimi
Zaten ilk yarı oynamadin mi 111 buçuk ustev atabildiği kadar atsın ilk yarıdan maç sonu bize sıkıntı çektirmesin
ne oynadık biz ne bekliyoruz yahu😂Zaten ilk yarı oynamadin mi 111 buçuk ust
Ben bi ara 25 tl ye VARYA 3000 bin yaptım sonra dedim sutun oynim daha ilk zamanlarım rulette tabi 900.2 sütüne 900 3 sutuna basardim ah salak kafam skmdi olacak sayilardan parayı lkaldirirmöyle oynarsan zor kazanirsin
Utah maçı ilk yarı 111 buçuk üst takip ediyorum ben 😂ne oynadık biz ne bekliyoruz yahu😂
evet ve 2 kupon var diğeri minnestoa takım 105.5 üstZaten ilk yarı oynamadin mi 111 buçuk ust
renk tek çift büyük küçük oyna😂Ben bi ara 25 tl ye VARYA 3000 bin yaptım sonra dedim sutun oynim daha ilk zamanlarım rulette tabi 900.2 sütüne 900 3 sutuna basardim ah salak kafam skmdi olacak sayilardan parayı lkaldirirm
haha o ne oynamis😂Utah maçı ilk yarı 111 buçuk üst takip ediyorum ben 😂
kanka sabaha karşı kafalar güzel iste😂evet ve 2 kupon var diğeri minnestoa takım 105.5 üst
Bir kupon zaten gelmemiş mıydı yaevet ve 2 kupon var diğeri minnestoa takım 105.5 üst
Hımmrenk tek çift büyük küçük oyna😂