lazio34
Guest
Gitmek yok profilini ayarla buradayız artık seroForum düzelsin giderim ben burda multi gibi dolanıyoruz
Gitmek yok profilini ayarla buradayız artık seroForum düzelsin giderim ben burda multi gibi dolanıyoruz
10 TL ye veririmPAPARA HESABINI SATMAK İSTEYENLER 05550331475 WHATSAPTAN ULAŞABİLİR
ÜCRET 120 TL
Neden bi sorun mu olduGitmek yok profilini ayarla buradayız artık sero
Girsek iyiydi 20 tl yi rulette 500 yaptim tam cekeyim diyodum 1 el atayim oyle yapayim sigara parasi ciksin dedim onada girdik 0.70 kurus pul zannetip kat yaptim megersem 35 tl lik almisim patladik 😂😂😂Valla bilmiyorum tamammen girmiyor siteye
Bu gidişle olurNeden bi sorun mu oldu
Modluk verirlerse kalabilirimBu gidişle olur![]()
Ben dün patladım asıl 20.20 aldım 20 kupon yaptım 168 aldın geldi 188 oldu 20 kupon yaptım 61 veriyordu oda geldi rulete daldım 670 yaptım patladıGirsek iyiydi 20 tl yi rulette 500 yaptim tam cekeyim diyodum 1 el atayim oyle yapayim sigara parasi ciksin dedim onada girdik 0.70 kurus pul zannetip kat yaptim megersem 35 tl lik almisim patladik 😂😂😂
Abi ben suri suri 😂Kendimi Suriye li gibi hissettim 🤔
670 almışsın çekeydinya bromBen dün patladım asıl 20.20 aldım 20 kupon yaptım 168 aldın geldi 188 oldu 20 kupon yaptım 61 veriyordu oda geldi rulete daldım 670 yaptım patladı
Su rulet sevdasindan vazgecsek hergun kazaniriz birseylerde saatlerdir kupon takip ederiz gelsin diye gelir 2 dakikada rulette ezeriz olay bu 😂Ben dün patladım asıl 20.20 aldım 20 kupon yaptım 168 aldın geldi 188 oldu 20 kupon yaptım 61 veriyordu oda geldi rulete daldım 670 yaptım patladı
Valla sizi bilmem de ben burdayım artık bir gür yok kargaşa yok sessiz sakin en önemlisi msj süresi yokValla artik ben de burdayim sanirim
Sevdigim kitle kalirsa
Brom hedef 10 k idi dün kafama vurdum resmen ya670 almışsın çekeydinya brom
Sen nasil istersen baskan hosgeldin rolling varmiValla artik ben de burdayim sanirim
Sevdigim kitle kalirsa
2 gün sonra hepinizi bonushood da görürüm merak etmeyinValla sizi bilmem de ben burdayım artık bir gür yok kargaşa yok sessiz sakin en önemlisi msj süresi yok
Amacım msj kasmak değil o süre çok can sıkıcı