Ben cidden mahvoldumSıkma canını yarına yatırımsız bonus ayarlayacağım, bi atımlık kurşun daha..
En son o kurşunu beynime sikicamSıkma canını yarına yatırımsız bonus ayarlayacağım, bi atımlık kurşun daha..
Deme öyle ne zorluklar atlatıyoruz yine de Allaha bin şükür aç değiliz açıkta değilizEn son o kurşunu beynime sikicam
ağzına sağlık ne güzel demişsinDeme öyle ne zorluklar atlatıyoruz yine de Allaha bin şükür aç değiliz açıkta değiliz
Neyse kardeşim ben uyudum vallahi gözlerim mahvoldu hadi hayirlibgecelr kolaybgeksinDeme öyle ne zorluklar atlatıyoruz yine de Allaha bin şükür aç değiliz açıkta değiliz
herkes için mi ?Sıkma canını yarına yatırımsız bonus ayarlayacağım, bi atımlık kurşun daha..
Kafamızı sokacak bir evimiz, yiyebilecek bir ekmeğimiz bir de Allahımız oldukça her zaman şükür..ağzına sağlık ne güzel demişsin
Bro hangi site?Deme öyle ne zorluklar atlatıyoruz yine de Allaha bin şükür aç değiliz açıkta değiliz
25-30 kişi kadar olacakherkes için mi ?
Hangi site bro bana ayarla bisey ben iyice icerdeyim25-30 kişi kadar olacak
Ayarlayacağım en yüksek kotayı almaya çalışıcamHangi site bro bana ayarla bisey ben iyice icerdeyim
Tamamdır brom uyudum benAyarlayacağım en yüksek kotayı almaya çalışıcam
kimsenin hakkına girmeyeceksek bana da ayarlıyabilirmisin ?Site isimi şimdi vermeyeyim 3 siteyle görüştüm belki üçünden de 25-30 ar kota alırım belki biri olur.