Ben fazla konuşmak istemiyorum çünkü olmaz91 msjla gold üye olunabiliyormus herkese duyurulur
Tipster lik arkadaşlar ayrıca farklı şeylerle de karşınızda olcakSenin tam olarak görevin nedir 👀
Bunun Gold üyelikle alakası yok dostum @KuponBaz kardeşim yanlış düzenleme yapmış ayrıca modluk gorevimde var .91 msjla gold üye olunabiliyormus herkese duyurulur
Hayırlı olsun bizimde hakkımız da hayırlı olsunBunun Gold üyelikle alakası yok dostum @KuponBaz kardeşim yanlış düzenleme yapmış ayrıca modluk gorevimde var .
Hayırlı olsun birşey sorcam bu Genco da telefon almistin dimi büyük ödül de sana çıkmış sitenin elemanı misinTeşekkürler arkadaşlar
Peki paparama gelen paranın fotosunu atsam fikrin ne olarak değişir hocamHayırlı olsun birşey sorcam bu Genco da telefon almistin dimi büyük ödül de sana çıkmış sitenin elemanı misin![]()
Lütfen böyle şeyleri yakistirmayin site elemanı öyle olmaz devamlı siteyi övmek olur ben sadece işini hakkiyla yapana saygı duyar büyümesini sağlarımHayırlı olsun birşey sorcam bu Genco da telefon almistin dimi büyük ödül de sana çıkmış sitenin elemanı misin![]()
Biliyosunda niye istiyosunki anlamadimTelefon parası geldi biliyorum da büyük ödülün parasını atarsan çok değişir fikrim![]()
Telefon değil büyük ödülün dedim 2 ödülü de sana vermişlerBiliyosunda niye istiyosunki anlamadim
Kim diyoTelefon değil büyük ödülün dedim 2 ödülü de sana vermişler