Kim coktu kardesim
bilmiyorum kı öyle görünüyor modum
Kim coktu kardesim
Sen niye biraktin bonuscuxsu sadıkımbilmiyorum kı öyle görünüyor modum
kimse kalmadı abi ya bir morakka var baska yoktu yiğit abi vardı birde girmeyince onlara bıraktım birde paragon vardı ekrem abi hatırlarsın belkı oda yok yanlız kaldıkSen niye biraktin bonuscuxsu sadıkım
Giriyorumnoyle arada bakiniyorum bok etmisler forumukimse kalmadı abi ya bir morakka var baska yoktu yiğit abi vardı birde girmeyince onlara bıraktım birde paragon vardı ekrem abi hatırlarsın belkı oda yok yanlız kaldık
Giriyorumnoyle arada bakiniyorum bok etmisler forumu
Sabahtan beri yerimi yadırgadım mesaj yazsam mi yazmasam mi die misafir cocugu gibi kaldik😁😁Biz alistik alisirsin sende 😊
Alistim ben sende alisirsinSabahtan beri yerimi yadırgadım mesaj yazsam mi yazmasam mi die misafir cocugu gibi kaldik😁😁
Çok kişi varYabancılık ceken ben miyim bonushood lu olarak 😁
Ben burayada alistim abi birazdaha uye sayisi fazla olsa daha iyi olucakÇok kişi var
Çok zaman isterBen burayada alistim abi birazdaha uye sayisi fazla olsa daha iyi olucak
Bura daha sakin sankiBen burayada alistim abi birazdaha uye sayisi fazla olsa daha iyi olucak
Zaten abi robin reis 24 saat dedi fazla uzun surmez sanirimÇok zaman ister
Aynen sakin burasi biz olmasak cok sakinmis sen de bonushood mu ?Bura daha sakin sanki
Bende bonushood ondan oncede bonuskazani adminAynen sakin burasi biz olmasak cok sakinmis sen de bonushood mu ?
Bonus kazani beni banlamisti demek sendin 😂😂Bende bonushood ondan oncede bonuskazani admin
Yok reis iyi bakiye yaptım şerefsiz Polonya yaktı 50 tane gol kaçırdı@Adam1977 ucurdunmu kasalari![]()
Bak şuna@Adam1977 ucurdunmu kasalari![]()