Ben giremiyorumBonushood çok yavas
Ben giremiyorumBonushood çok yavas
Ben girdim yavaş bizim şu 20tl Türkiye Andorra maçı etkinliği noldu be ben hood da doğru tahmin yaptım @kumarbazBen giremiyorum
Ben girdim yavaş bizim şu 20tl Türkiye Andorra maçı etkinliği noldu be ben hood da doğru tahmin yaptım @kumarbaz
@KuponBaz
@DerinBet destek
hoodda tahmin yaptiysan oraya yazicaksin 🙂 burasi ****Ben girdim yavaş bizim şu 20tl Türkiye Andorra maçı etkinliği noldu be ben hood da doğru tahmin yaptım @kumarbaz
@KuponBaz
@DerinBet destek
Bi ögrenemediler baskanHood ETKİNLİĞİ burda sonuç olmaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl @KuponBaz hood un üyesiyim 500 mesajım var buradaki etkinliği görmedim yani tahmin yaptım hood saldırıya uğradı suçumuz neHood ETKİNLİĞİ burda sonuç olmaz
Ne öğrenemedim kardeşBi ögrenemediler baskan![]()
Ne öğrenemedim kardeş
Biz tahmini yaptık ama eklemedinizBi ögrenemediler baskan![]()
Burasi **** adminleri farkli iki ayri platform soyle soyleyim patronlari farkli iki ayri is yeri dusun a isyerinde paran kaldi ama sen b isyerindeki patrona gidiyorsun boy le bisiNe öğrenemedim kardeş
TM doğru diyonda kardeşim şimdi bizim ortaki tahminler nolacak orada yapanlar burda farklı yapmış orada bilememisler burda bilmişler anladık farklı forum ama o zaman bizi buraya neden yönlendiriyorlar yaniBurasi **** adminleri farkli iki ayri platform soyle soyleyim patronlari farkli iki ayri is yeri dusun a isyerinde paran kaldi ama sen b isyerindeki patrona gidiyorsun boy le bisi
Kardeşim tamamda Hood ile iletişime geçmen lazım . Hood adminleriyle irtibata geçTM doğru diyonda kardeşim şimdi bizim ortaki tahminler nolacak orada yapanlar burda farklı yapmış orada bilememisler burda bilmişler anladık farklı forum ama o zaman bizi buraya neden yönlendiriyorlar yani
Admin şimdi sonucHood ETKİNLİĞİ burda sonuç olmaz
KuponBaz hood admini degilKardeşim tamamda Hood ile iletişime geçmen lazım . Hood adminleriyle irtibata geç
KuponBaz hood admini degil
Ama kazandık bunun yüzü yok ki sevgili admin biz hakkımızı istiyoruz etkinlik kazandık hakkımız elimizdede fotolar varEmin olun elimden bir şey gelse yapardım ama kusura bakmayın böyle bir bildirimi büroya yapamam Bonushood açıldığı zaman orda konuşursunuz @Kaptanteo ile o size yardımcı olur ama ben burda büroya hood da kazandı burda verelim derse Güler yüzle karşılamaz kimse beni
Ama kazandık bunun yüzü yok ki sevgili admin biz hakkımızı istiyoruz etkinlik kazandık hakkımız elimizdede fotolar var
@KuponBaz eyvallah düşüncelerin içinAma burda değil Hood da kazandın evet kimse senin kazanmana laf söylemiyor tebrikler kazanmışsın ama hood açıldığı zaman lütfen admine bildirin Şuan Benim elimden birşey gelmiyor size admin değilde arkadaş olmak istiyorum elimden geleni yapıyorum ama kusura bakmayın bu konuda birşey yapamam
@KuponBaz eyvallah düşüncelerin için
İp derkenBöyle düşünmenizi istiyorum şimdi ben kazandınız diye hemen bildiri yapamam @Kaptanteo IP adreslerine bakması lazım ve kurallara uygun üyelere dağıtım olucak