aynen baskan ama 22 sanıye boyunca mal gıbı durdular bı ucluk deneseler gırmese eyvallah dıyıcem boyle olunca daha cok koyuyorBazen inat ediyor olmayınca olmuyor dostum
aynen baskan ama 22 sanıye boyunca mal gıbı durdular bı ucluk deneseler gırmese eyvallah dıyıcem boyle olunca daha cok koyuyor
aynen en sevdıgım takım gsw ydı bu nba oda bu sene berbat119-95 bitmiş Boston cok lanet bir takım zerre sevmiyorum clippers başka zaman sayı bombardımanı yapar şansına valla
aynen en sevdıgım takım gsw ydı bu nba oda bu sene berbat
haklısın ben oynuyordu en sn 2 hafta once fark la kaybeddıler uzaklastım ıyıceaslında russel'ı aldılar cury klay şahane 3 'lü olcaklardı ama şanslarına sakat hep
dostum gencoda yatirim bonusu dusuk diye biliyorum %50 alcagin yerler vardi keske ordan oynasaydin bonusla ana paran kalirdi
haklısın ben oynuyordu en sn 2 hafta once fark la kaybeddıler uzaklastım ıyıce
aslında russel'ı aldılar cury klay şahane 3 'lü olcaklardı ama şanslarına sakat hep
russel gswde oynayabilcek oyuncu degil onun kalibresi brooklyn atlanta sacramento falan miami lakers gsw ağır gelir ona
Ares 20 ye 10 yapmıs güzel 1.5 oran
son 3 sayı
routebet tavsiye ederim 1.40 oran tum brans gecerli betmarini %50 kombine bonusu 1 kat cevrim en az 3 mac toplan 5 oran
chıgo 114.5 ustKimi bekliyorsun
Bu sene iyi değil şut yüzdesi çok düşük asistle oynuyor zaten vasat