Geçmiş olsun yenge yok muEv sahibi bu kış günü evden atiyorr 3 kira birikti diyee bi çocukla ne yapacam kaldım ortada ne kredi cekebiliyorum ne işim varr
Dert etme 16 icra dosyam var hala dertleşmek istiyormusun@Admin ver onayı dertlesirim belki kafam dagliri
Bro üzüldüm vallaBenimde oyle kardass ben birşey dert emi yorum da evsiz barKisz kalmak o kotuuu kimse kimsenin Halinden anlamaz
Ailen falan yok mu peki bu durumda destek olacak anne baba kardeş ya da eşinin anne babasiBenimde oyle kardass ben birşey dert emi yorum da evsiz barKisz kalmak o kotuuu kimse kimsenin Halinden anlamaz
Sağol kardeşim etrafıMDA insan kalmadı düşenin dstumd yok kara bulutlar elbet üstümde kalkar ama su zor dönemi kazası belası atlatmak lazinBro üzüldüm valla
Ben gurbetdeyimkardass anne baba vefat etti de kardes deme bnaaaaAilen falan yok mu peki bu durumda destek olacak anne baba kardeş ya da eşinin anne babasi
Geçmiş olsun memleket nereEv sahibi bu kış günü evden atiyorr 3 kira birikti diyee bi çocukla ne yapacam kaldım ortada ne kredi cekebiliyorum ne işim varr
Allah rahmet eylesin zor durum umarim bir çaresi bulunurBen gurbetdeyimkardass anne baba vefat etti de kardes deme bnaaaa
Umudumu kaybettim bro her yolu dededim korkum yuvam da dağılır sa ozaman bu dünya benim için çıkılmaz olurrrAllah rahmet eylesin zor durum umarim bir çaresi bulunur
Şimdi baktım 9a düşmüş lan nasıl sevindim ya kesintileri takip etmiyordumBenimde oyle kardass ben birşey dert emi yorum da evsiz barKisz kalmak o kotuuu kimse kimsenin Halinden anlamaz
Allah rahmet eylesin Allah yardımcın olsunUmudumu kaybettim bro her yolu dededim korkum yuvam da dağılır sa ozaman bu dünya benim için çıkılmaz olurrr
Yok be kızma kardas kendinebeterin beteri var ekmek param yok valla çözüm arıyorum oda yokBende bugun 50 tl ile 300 yapip sonra sifirladim diye kiziyorum kendime
Kumarmi batirdi boyleYok be kızma kardas kendinebeterin beteri var ekmek param yok valla çözüm arıyorum oda yok