ödemedenmi düşmüş ?Şimdi baktım 9a düşmüş lan nasıl sevindim ya kesintileri takip etmiyordum
ödemedenmi düşmüş ?Şimdi baktım 9a düşmüş lan nasıl sevindim ya kesintileri takip etmiyordum
Yok kumar batirmadi 9naydir isssizim ben kaza geçirdim tam ayaklanmadimKumarmi batirdi boyle
Ödemeden düşermi kardeşim. Maaştan kesiliyorduödemedenmi düşmüş ?
Allah razı olsunAllah rahmet eylesin Allah yardımcın olsun
geçmiş olsun broYok kumar batirmadi 9naydir isssizim ben kaza geçirdim tam ayaklanmadim
Eyvllah kardas hepiniz sağ olungeçmiş olsun bro
icra bizdede varda ödenecek gibi bişey değil.icralık olmayan yok galiba burda.Ödemeden düşermi kardeşim. Maaştan kesiliyordu
Ben varim galiba biicra bizdede varda ödenecek gibi bişey değil.icralık olmayan yok galiba burda.
Benim de icra co birsey çıkmaz birşeyin olmadıkça ama evsiz kalkmak xorricra bizdede varda ödenecek gibi bişey değil.icralık olmayan yok galiba burda.
oo sana madalya vermek lazımBen varim galiba bi
Ben olmadım çok sukur senet isi oldu ama ödedim icra olmadanicra bizdede varda ödenecek gibi bişey değil.icralık olmayan yok galiba burda.
Kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor ev sahipleri zaten çok insafsizSiz siz olun ayginizi Yorganiniza Göre uzattın hayat bu ne olacağı belli olmuyorr bi kaza geçirdim 9 ay işsiz mahfoldum ev sahibi adamın umrunda degil
18.yolda etkinlik kazandim param gelmedi avukat bugün arar sizi beyefendi bilginiz olsunDert etme 16 icra dosyam var hala dertleşmek istiyormusun
17. Hangisi o zaman18.yolda etkinlik kazandim param gelmedi avukat bugün arar sizi beyefendi bilginiz olsun
Onu tnkk14 gonderecekti 😅😅😅😅17. Hangisi o zaman
Ayıları satmış kupon yapmış diyolarOnu tnkk14 gonderecekti 😅😅😅😅
Keşke 1 kisiye satsaAyıları satmış kupon yapmış diyolar
Hayvan hakları savunucuları eylem hazırlığındaymışKeşke 1 kisiye satsa