Nca maci var suan canlida 73 73 biten 146 alt sevinsenmi uzulsemmi bilemedim48.01 de atsa 49.dk
49.59 da atsa 50.dk
Arada çok zaman var
Üzül bahtsızlıkta son noktaNca maci var suan canlida 73 73 biten 146 alt sevinsenmi uzulsemmi bilemedim![]()
Nca maci var suan canlida 73 73 biten 146 alt sevinsenmi uzulsemmi bilemedim
Bu ne biçim bir yorum yasin 5 falanmiSen basketden kaybedersın ben kazanırım otur ağla biraz ahaahaha
Bu ne biçim bir yorum yasin 5 falanmi
Yorum yokBirşey söyleyeyım mı sana cok kötü uyuz oluyorum şu velet velet konusmaların yüzünden birde kibirli falan konusuyorsun ya böyle ego kokuyor buram buram daha cok oluyorum nasıl güzel bileemezsin ahahaha
Arkadaş bonzai kullaniyor sanirimNoldu zoruna mı gitti kitapsız seni sen Allahın ayetını gırgıra vur sonra mod yorum silecek öylemı
Ensar hayırdır usta kaçırdığım bişey mi varNoldu zoruna mı gitti kitapsız seni sen Allahın ayetını gırgıra vur sonra mod yorum silecek öylemı
Ensar hayırdır usta kaçırdığım bişey mi var
Arkadaş bonzai kullaniyor sanirim
Usta birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama saygı gösterelim görmeyelim gece gece tadımız kaçmasın kardeşimYoo kardeşim bu cocugu uzun zamandır takıp edıyorum forumda sabredemedım daha fazla boş boş konusuyor
Usta birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama saygı gösterelim görmeyelim gece gece tadımız kaçmasın kardeşim
Seni iplemicem gece gece tadim kacmasinEee bundan sanane))
Seni iplemicem gece gece tadim kacmasin
Onun lafı ile değil inan ama o tarz cümleler burada hoş değil. İnan kaldıracaktım zatenDostum sen yorumu bunun lafı ile neden kaldırıyorsun anlamadım ?