lazio34
Guest
Sanane ne zaman uyuyacagimi sana mi soraca sen kimsin ?? Dolandırıcı hahahahahSen uyu😂😂
Sanane ne zaman uyuyacagimi sana mi soraca sen kimsin ?? Dolandırıcı hahahahahSen uyu😂😂
Tecrübeli olsa yakalanmaz acemi bu
Ben değilim @kumarbaz da dolandırıcı uyuma sendeSanane ne zaman uyuyacagimi sana mi soraca sen kimsin ?? Dolandırıcı hahahahah
Uyumuyasan 😂😂😂Sanane ne zaman uyuyacagimi sana mi soraca sen kimsin ?? Dolandırıcı hahahahah
10 lira veremmi aç seni iyi gelir fakir 😂Tecrübeli olsa yakalanmaz acemi bu
İki yüzlülük nedir nasıl yapılır adlı çalışmasını sunmak üzere 2/B sınıfından ismamloyu sahneye davet ediyorum.10 lira veremmi aç seni iyi gelir fakir 😂
Dolandirici sen shop yaptirdigin adamin parasını ver.dun 50 atana 90 atarim diyordun.siteye yatirdim cekimi bekliyorum diyordun dun bugun daha yatırım yapmadim diyorsun ne cesit bi sahtekarsin her kimin multi hesabiysan sana ekmek yok dolandirici kardes cok acemisin10 lira veremmi aç seni iyi gelir fakir 😂
Birinin multisi ya da dolandiriciliga yeni baslamis cok eksigi var cok acik veriyor kimse yemez bu numaralari😁
Al sana timebets cekmişmiyim çekmemişmiyim lazımsa atayım sana açsındır kumar oyna 10 tl 😂Birinin multisi ya da dolandiriciliga yeni baslamis cok eksigi var cok acik veriyor kimse yemez bu numaralari😁
Kardeşim bak burda dün gelip milletin mesaj sayısı çok diye dolandırıcı dedin şimdi bugünde çekmedim Dion bide çektim ne ayaksınAl sana timebets cekmişmiyim çekmemişmiyim lazımsa atayım sana açsındır kumar oyna 10 tl 😂
Paran varsa milletten para dilenme burda 50 atin diyeAl sana timebets cekmişmiyim çekmemişmiyim lazımsa atayım sana açsındır kumar oyna 10 tl 😂
Kes be işine bak fakir sanada 10 tl atayım istiyorsanKardeşim bak burda dün gelip milletin mesaj sayısı çok diye dolandırıcı dedin şimdi bugünde çekmedim Dion bide çektim ne ayaksın
Ağlayıp durma işine bak hadi bakalım Twitter’da dolan biraz dahaParan varsa milletten para dilenme burda 50 atin diye
Senden para isteyen olmadi git ac karnini doyur
Sende diger forumlarda millete shop yaptir parasını vermeden kac dolandırıcı 😁Ağlayıp durma işine bak hadi bakalım Twitter’da dolan biraz daha
Aga cektin madem bizi ne diye enayi yerine koyup soruyorsun? İlk falsonda vedalasiriz takipteyimarkadaşlar time4bets ten bonus cevirdim ytırım istiyor yarın buna yatırıcam ondan sonra casperbet telegram bonusu verdi 30 tl 100 tl oldu 50 tl yatırım istiyor bunada yatırıcam bide prizmabet diye site 100 tl oldu 100 tl yatırım istiyor buna yatırıcam bu 3 site güvenilirmidir sizce riske değermi
Eğer sen fakirleri böyle yapıyorsan senin aklinda sorun var Allah'a şükür aç değiliz açıkta değiliz ama sen yakında köprü altında gezersin oglancikKes be işine bak fakir sanada 10 tl atayım istiyorsan