tebriklerBibubetinde deneme bonusundan çekimimizi yaptık. Çektiğimiz miktar ufak miktsr malesef 1 kirveme de 10 tl şans parası yollayacam 03.15e kadar beğenenler içinden
Eyvallah kirvemtebrikler
Yaptımkimlik onayıda yaptınmı yoksa yapmadanmı ödediler
Eyvallah kirvem mail atmışlar gündüz ben yeni fark ettim birdeHayırlı olsun kirvem 😂
Ödeyeceklerine ihtimal vermiyordum sürpriz olduEyvallah kirvem mail atmışlar gündüz ben yeni fark ettim birde
pronet alt yapı öder kolay kolay yamuk olmazÖdeyeceklerine ihtimal vermiyordum sürpriz oldu
Bende beklemiyordumda diğer forumlarda ödemişler herkese şaşırdımÖdeyeceklerine ihtimal vermiyordum sürpriz oldu
Altyapınında çok bi dalgası kalmadı köylüm. Kelek yapacak her türlü yapıyorpronet alt yapı öder kolay kolay yamuk olmaz
Demekki adamların çalışma şekli böyleymişBende beklemiyordumda diğer forumlarda ödemişler herkese şaşırdım
Millet kimlik istiyor güvenilmez diyorda bundan 4 5 sene önce kimlik fatura vs her halyı istiyorduDemekki adamların çalışma şekli böyleymiş
Piyasa bonus avcılarıyla dolu. Diğer forumlarda gözüme çarpanlar var adamlsr yatmıyor her etkinlikte yer alıyorlar. Bonusta öyle adamlar twitterdan çıkmıyor paso bonus kovalıyor. Birde yatırımsızsa kan kokusu almış köpekbalıkları gibilersitelerde haklı millet fake hesap acıp duruyo
tebriklerBibubetinde deneme bonusundan çekimimizi yaptık. Çektiğimiz miktar ufak miktsr malesef 1 kirveme de 10 tl şans parası yollayacam 03.15e kadar beğenenler içinden
Niye kirvem yavKirve ben beğendim de beni katmayıver