Gelir reis para meraklanma az sonra trink sesi gelirValla şöyle deyim biri liste ayarlasın ilk gönderi için 3 kişiye 10 yapacazda para yokki daha![]()
Yok ya desteğe veriyom gazı bi yandan burası@yargici takmiyosunda ha
Para olsun da gelir sıkıntı etmeValla şöyle deyim biri liste ayarlasın ilk gönderi için 3 kişiye 10 yapacazda para yokki daha![]()
Valla reis ben calisiyorum su anda mobildeyim o yuzden ne yazikki ben yapamicam uzgunum@kokpit23 ayarlar listeyi belki
Kolay gelsin reisValla reis ben calisiyorum su anda mobildeyim o yuzden ne yazikki ben yapamicam uzgunum
Sagol brooKolay gelsin reis![]()
Zaman araligi söylersen listeyi hazirliyim kardesValla şöyle deyim biri liste ayarlasın ilk gönderi için 3 kişiye 10 yapacazda para yokki daha![]()
nerde çalışıyon kardeşim allah kolaylık versinSagol broo
Ben yeni geldim 15 dk oldu uygun gorursen bende talibim bı 10 aYok ya desteğe veriyom gazı bi yandan burası![]()
Ibb de guvenlik gorevlisiyim reis sagolasinnerde çalışıyon kardeşim allah kolaylık versin
Beni katmasin reis ayip olur simdi@lossday madem öyle o gün şanslıydık ilk gönderide 20 kişi var liste yapıp çekiliş ya parmisin3 kişi 10 TL kendini de kat
Lazio kuponun@lossday madem öyle o gün şanslıydık ilk gönderide 20 kişi var liste yapıp çekiliş ya parmisin3 kişi 10 TL kendini de kat
Kendimi katmadan? Çıkarsa haksızlık yaptı derler@lossday madem öyle o gün şanslıydık ilk gönderide 20 kişi var liste yapıp çekiliş ya parmisin3 kişi 10 TL kendini de kat
Aga 3 kişi beğeni zaten @kokpit23 diskalifiye şansa gecenin 1.30 kimin kısmetiyse 20 kişi zatenLazio kuponuno gönderi icin gecerli degil miydi knka