Aynen doğru diyorsun çoğu uyumus@yargici bence şu an burdakilerden 2 kişi çekelim . Yoksa sabaha kadar cekeriz
TeşekkürlerBana çıkarsa içinizden birine hediye edecem
Bna edermisin uykum hiç yokBana çıkarsa içinizden birine hediye edecem
Bexbet yolu açılıyorTeşekkürler![]()
Abooo nasıl da beğeniyorlarBu gönderiyi begenin bari 55 gece son olsun
ya 10 bi işinize yaramaz kadınlara bikere bi centilmenlik yapın 20 yi bana verin bi ise yarasin😂Bu gönderiyi begenin bari 55 gece son olsun
Profil resmine centilmenlik istiyorsan en efendi benimki duruyor 😁ya 10 bi işinize yaramaz kadınlara bikere bi centilmenlik yapın 20 yi bana verin bi ise yarasin😂
anlamadım yine🙃Profil resmine centilmenlik istiyorsan en efendi benimki duruyor 😁
Çek çek 😂@yargici çekiyom knka 5 kişi
Çok etkinlik pesinde kosuyosun ya sürekli bana çıksın bana çıksın boşver yorma kendini boşver kısmet kime cikarsa☺neden kızdin yahu😂 @Mahonii bana ciakrsa senin olsun tamm şaka yapmistin
Aga çok iyi 8-9 kişi anca @lossday kankaaaya 10 bi işinize yaramaz kadınlara bikere bi centilmenlik yapın 20 yi bana verin bi ise yarasin😂
Profil resmin kadın ya hani ondan oyle dedim ince bi espriydi 😁anlamadım yine🙃
haha yok ya ben işin makarasindayim sapla samani karistirmayalim😂Çok etkinlik pesinde kosuyosun ya sürekli bana çıksın bana çıksın boşver yorma kendini boşver kısmet kime cikarsa☺
o benim çocukluk kahramanim🤗🤗🤗Profil resmin kadın ya hani ondan oyle dedim ince bi espriydi 😁