kumarbaz
Guest
canli maçlardan fena oran vuruyorum 2 gündürkombin yapmadan oynicam.bundan sonra bakalim.sonuc nasil.olucak
bugün hepinizden skor alırım skor oynariz
canli maçlardan fena oran vuruyorum 2 gündürkombin yapmadan oynicam.bundan sonra bakalim.sonuc nasil.olucak
neden gelmesin adam 3.tl ye 43 bin tl.aldi =(Bende 3 e 1.275 alıyorum tabi gelirse![]()
mesela ben maça alt diyorum +7 bitiyor ondan gelmeyebilirneden gelmesin adam 3.tl ye 43 bin tl.aldi =(
cumartesi roling.seklinde gidicem.ben normalde.t3k.maclardan.genelikle.aliyorum.kombin girdimi kaybediyorumcanli maçlardan fena oran vuruyorum 2 gündür
bugün hepinizden skor alırım skor oynariz
akşam yapariz bi rolling 😂 zaman geçsin die kupon atayimcumartesi roling.seklinde gidicem.ben normalde.t3k.maclardan.genelikle.aliyorum.kombin girdimi kaybediyorum
insallah ben aksam.calisiyor.olucam 1 saat sonra ise.gidicem ama cumartesi kesin yaparizakşam yapariz bi rolling 😂 zaman geçsin die kupon atayim
sen nasil istersen aktifim surekli zateninsallah ben aksam.calisiyor.olucam 1 saat sonra ise.gidicem ama cumartesi kesin yapariz
bol şanslarsen nasil istersen aktifim surekli zaten
hadi.bakalim.ins buda gelirsen nasil istersen aktifim surekli zaten
oran kovaliyorum 3 2.5 oran felan 2 gündürhadi.bakalim.ins buda gelir
aslinda varya az sabirli olsak ac gozlu olmasak gunde 2.00.oran cok rahat buluruz 2 3 maclaoran kovaliyorum 3 2.5 oran felan 2 gündür
bugün dk 20 de 1 0 olan maça 3.5 alt girdim oyle bitti dk 1 de 3.5 alt girdim.bi maça 0 0 bitti😂
ben 3 tane 2 üstü oran tutturuyorum az once japonyaya 3 orandan girdim gol çıkmazına geldiaslinda varya az sabirli olsak ac gozlu olmasak gunde 2.00.oran cok rahat buluruz 2 3 macla
aynen günde belli bir miktar alıp çıkmayı düşünsek keşkeaslinda varya az sabirli olsak ac gozlu olmasak gunde 2.00.oran cok rahat buluruz 2 3 macla
sen biliyorsun bu işiben 3 tane 2 üstü oran tutturuyorum az once japonyaya 3 orandan girdim gol çıkmazına geldi
canli.kovalicaksinsen biliyorsun bu işi![]()
getirriz onu gibi1.25 orana 3 4 tane.mac.getirsen her köse olursun