burdan almanya ligini secicem lig.basinda bayern munic lig sampiyonu olur alicam 1.70 orani var geneldw hep bayern oluyor sampiyon
guzel oranburdan almanya ligini secicem lig.basinda bayern munic lig sampiyonu olur alicam 1.70 orani var geneldw hep bayern oluyor sampiyon
aldigin.bonusdan cekim yaptin mikaybediyim boyle beklemeyi sevmiyorum şu maçlari
evet cektimaldigin.bonusdan cekim yaptin mi
Sağlık olsun.@stastemir abi biri 3 1 biri 1 0 bitmis
Yeni kayıt oldum arkadaş tavsiye etmişti hiç etkinlik felan oluyormubidakine artık
evet yeni etkinliklerimiz çok yakında şuam oran ve uye getirme etkinliklerimiz mevcut şuanYeni kayıt oldum arkadaş tavsiye etmişti hiç etkinlik felan oluyormu
Bakınıyordum konu açma etkinliği diyor her oran 25 kuruşevet yeni etkinliklerimiz çok yakında şuam oran ve uye getirme etkinliklerimiz mevcut şuan
evet sallama konu açmadikca katilabilirsinBakınıyordum konu açma etkinliği diyor her oran 25 kuruş
Mesela deneme bonuslarini tek tek paylaşabilirmiyimevet sallama konu açmadikca katilabilirsin![]()
onu yazan olmuştu 1sn soruyum admineMesela deneme bonuslarini tek tek paylaşabilirmiyim
Sor dostum 20 tl eksik deneme bonusunu çevirdim şuan herşey yaparımonu yazan olmuştu 1sn soruyum admine
üye getirme etkinliğimiz varSor dostum 20 tl eksik deneme bonusunu çevirdim şuan herşey yaparım