Maalesef maç var da bakiye yok paparada bi 14 var duruyo öle atamadım her yer 20 olmuşvarmi.nba maci filan
Maalesef maç var da bakiye yok paparada bi 14 var duruyo öle atamadım her yer 20 olmuşvarmi.nba maci filan
Lakers maçında deli gibi sayı oluyorvarmi.nba maci filan
tumbet.baktin miMaalesef maç var da bakiye yok paparada bi 14 var duruyo öle atamadım her yer 20 olmuş![]()
Orası bayadır 20 tl artık maçlar bitti zaten uyurum yarına tamamlarıztumbet.baktin mi
bende yatiyorum.iyingecelerOrası bayadır 20 tl artık maçlar bitti zaten uyurum yarına tamamlarızfutbol kombin yaparım gelirse geceye nba roll açarız
![]()
İyi sabahlar iyi uykular bende kaçtımbende yatiyorum.iyingeceler
Maalesef maç var da bakiye yok paparada bi 14 var duruyo öle atamadım her yer 20 olmuş![]()
bu forum benım 10 k paramı yiyor sende burda etkinlik yapıyorsan aramız bozulur abi adamı salak yerıne koydular burda beni biz ödeyecez diyip banladılar sen bılıysn2.izin verildi var gelince atarim: )
Izmir cikti kardesim sana?@Mahonii dayı yerler belli oldu neresi cıktı
Vayy hayırlı olsun hemsom yolculuk ne zamanIzmir cikti kardesim sana?
Sagol kardesim nisan a attilar ya beniVayy hayırlı olsun hemsom yolculuk ne zaman
Hayırlı olsun bir süre daha aramızdasın iyi bariSagol kardesim nisan a attilar ya beni
Aynen hemso ben subat bekliyorum nisan ciktiHayırlı olsun bir süre daha aramızdasın iyi bari
1. Komando eğitim tugayı karargah bolgesi manisa merkez. 2018 yılından önce piyade eğitimi veriyormus ama artık komando eğitimi veriyorlarmış ve yüzde 90 yzude 100 falan doğuya atıyorlarmış ordanIzmir cikti kardesim sana?