Can Sıkıntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak5678

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Bugün kötüyüm kardesim 500 bayildim inzivaya çekildim😬 sen nasılsın
Hadiya gecmis olsun vallahi knka bende 1 haftadır neler cektim neler hersey burnumdan geldi uyku dahi uyumadim desem yeridir

Bonushane

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
Moderatör
arkadaslar herkes bir emek verdi sonucta modlarda emek verdi bu etkinlik modlar dahilindeydi ben öyle olmasını uygun gördüm sonucta herkes ugrasıyor başka bi acıklama istemiyorum bu etkinlik modlar dahilinde oldu

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
valla kardeşim burda kim ne dedini bilmiyor o konuda ödül konuşun da yazan evet 4 kişi ama adam hem mod hem ödül alıyorsa forum 4 mod ile sinirlanditin madem modlarda emek veriyor diyon 5 bin üstü o.konu açılırken başka bir hedef koyun 1000altina haksızlık yok dediniz ama bakıyorum da 4 kişi ile sinirli bu hem forum yönetip hem ödül alan varsa bunu başta aciklayacaniz benim için de bu ödül konusu bitti

Bonushane

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
Moderatör
valla kardeşim burda kim ne dedini bilmiyor o konuda ödül konuşun da yazan evet 4 kişi ama adam hem mod hem ödül alıyorsa forum 4 mod ile sinirlanditin madem modlarda emek veriyor diyon 5 bin üstü o.konu açılırken başka bir hedef koyun 1000altina haksızlık yok dediniz ama bakıyorum da 4 kişi ile sinirli bu hem forum yönetip hem ödül alan varsa bunu başta aciklayacaniz benim için de bu ödül konusu bitti
modlar forum yönetiyorlar kendin diyorsun forum sahibi değiller onlarda burada etkinlik hakları vardır katılabilirler bilet etkinliginde modlarımda katıldı fark ettiyseniz her etkinlik içindir admin haricinde kimse katılamaz diye birşey yoktur

Burak5678

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
modlar forum yönetiyorlar kendin diyorsun forum sahibi değiller onlarda burada etkinlik hakları vardır katılabilirler bilet etkinliginde modlarımda katıldı fark ettiyseniz her etkinlik içindir admin haricinde kimse katılamaz diye birşey yoktur
@kumarbaz sen bu konu hakkinda ne cevap vermistin bize aciklarmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...