Eyw modum cansin😊😊Forum senin kardeşim benim
Eyw modum cansin😊😊Forum senin kardeşim benim
Burdayım kardesim@Capslockk @Mahonii nerelerdesiniz😂😂
Nasılsın kanka gorusemez olduk😃Burdayım kardesim
Bugün kötüyüm kardesim 500 bayildim inzivaya çekildim😬 sen nasılsınNasılsın kanka gorusemez olduk😃
Hadiya gecmis olsun vallahi knka bende 1 haftadır neler cektim neler hersey burnumdan geldi uyku dahi uyumadim desem yeridirBugün kötüyüm kardesim 500 bayildim inzivaya çekildim😬 sen nasılsın
Sen niye modluktan ciktinNasılsın kanka gorusemez olduk😃
HayirdirHadiya gecmis olsun vallahi knka bende 1 haftadır neler cektim neler hersey burnumdan geldi uyku dahi uyumadim desem yeridir
Beceremedim diyeyim knkaSen niye modluktan ciktin
Uzun mevzu musait bir zamanda anlatırımHayirdir
Sıkıntı etme keyfine bakBeceremedim diyeyim knka
modlar forum yönetiyorlar kendin diyorsun forum sahibi değiller onlarda burada etkinlik hakları vardır katılabilirler bilet etkinliginde modlarımda katıldı fark ettiyseniz her etkinlik içindir admin haricinde kimse katılamaz diye birşey yokturvalla kardeşim burda kim ne dedini bilmiyor o konuda ödül konuşun da yazan evet 4 kişi ama adam hem mod hem ödül alıyorsa forum 4 mod ile sinirlanditin madem modlarda emek veriyor diyon 5 bin üstü o.konu açılırken başka bir hedef koyun 1000altina haksızlık yok dediniz ama bakıyorum da 4 kişi ile sinirli bu hem forum yönetip hem ödül alan varsa bunu başta aciklayacaniz benim için de bu ödül konusu bitti
@kumarbaz sen bu konu hakkinda ne cevap vermistin bize aciklarmisin?modlar forum yönetiyorlar kendin diyorsun forum sahibi değiller onlarda burada etkinlik hakları vardır katılabilirler bilet etkinliginde modlarımda katıldı fark ettiyseniz her etkinlik içindir admin haricinde kimse katılamaz diye birşey yoktur
derdini anlamadım açık konuş@kumarbaz sen bu konu hakkinda ne cevap vermistin bize aciklarmisin?
Anlatıyorum derdimi açık konuşuyorum sana ilk geldigimiz zamanlarda sordugumuz da modlar katilabiliyormu diye ne cevap vermistin?derdini anlamadım açık konuş
öyle demistim ama sonrada değişti varmı ötesi ?Anlatıyorum derdimi açık konuşuyorum sana ilk geldigimiz zamanlarda sordugumuz da modlar katilabiliyormu diye ne cevap vermistin?
@Blacklion @Mahonii bakarmisiniz
Kardeşim şimdi ben ne diyim ben modlar kadar bilgili degilim bu konuda onlar açıklama yapsın benceAnlatıyorum derdimi açık konuşuyorum sana ilk geldigimiz zamanlarda sordugumuz da modlar katilabiliyormu diye ne cevap vermistin?
@Blacklion @Mahonii bakarmisiniz