Adamsiniz abii😊Bizde burda malız a.q bostan korkuluğuyuz Allahım sen aklıma mukayyet ol
Adamsiniz abii😊Bizde burda malız a.q bostan korkuluğuyuz Allahım sen aklıma mukayyet ol
Aynen dolandırıcı biraz zeki olur bu bildiğin gerizekalı bari banka papara bul soy adı farklı olan.onunla en çok tartisanlardan biri bendim adını soyadını biliyorum soy adı demir olan papara atıyor daha essek😂Bide ne diyorsunuz anlamıyorum diyor dolandırıcı gördükte bu kadar m.alını ilk defa görüyorum 😀
IP den kanka 😂Okudum kanka😂 nasil anladilar hemen😂
Orda beni bitirdi zaten 😀Sizi çıkartamadım ben dedi ya la 😂😂😂😂😂
Kanka 15 dk sonra derse gecicem 1 gozun hoodta olsun bu yuzsuz orayada gelir bilgi ver baskasinin cani yanmasin😉Keyfim yerine geldi bu bebeyi rezil edince şimdi duvarlar üstüne geliyordur ne yapsam diye dusunuyordur lale😂
Geliyoooo kanka 😂😂Burak 3 oldu kankaa
Ben hood ta engelliyim daha acilmadi hood u kotulemisim KuponBaz daha güzel falan yazmistim😂Kanka 15 dk sonra derse gecicem 1 gozun hoodta olsun bu yuzsuz orayada gelir bilgi ver baskasinin cani yanmasin😉
Hadi ya konusayim istersen😂😂Ben hood ta engelliyim daha acilmadi hood u kotulemisim KuponBaz daha güzel falan yazmistim😂
Boşver kanka kalkar sonra ☺Hadi ya konusayim istersen😂😂
Kümse karışmasın ikisi konuşsun küfürsüz@Burak5678 bana wp yazmışsın koya aramışssın arama gecmişini ve Wp mesajlarını buraya at bakim birde numaramı at buraya herkes arasın beni hodri meydan
Ben sana cumaya kadar vericem paranı dedim
Sen ne yaptın konu açıp arkamdan salladın o. Cocuğu dedin serefsiz dedin
@Mahonii sen karışma
HADİ AT BAKALIM SS LERİ BENİ REZİL ET HADİ BEKLİYPRUM BENİ ARAMIŞSIN AT BAKLIM@Burak5678 bana wp yazmışsın koya aramışssın arama gecmişini ve Wp mesajlarını buraya at bakim birde numaramı at buraya herkes arasın beni hodri meydan
@Mahonii sen karışma
Kardesim sen o zaman cevap versenee sen bana 3 gun diyemi sor versin ?@Burak5678 bana wp yazmışsın koya aramışssın arama gecmişini ve Wp mesajlarını buraya at bakim birde numaramı at buraya herkes arasın beni hodri meydan
@Mahonii sen karışma