Sana Artisliğin kralı yaparım çıktığın yere geri girersin sen. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Sen soruya cevap verYa kardeşim dün burda bizim gibi olupda ertesi gün mod olup artislik yapmayın bana gözünüzü seveyim a
😃😃😃Senin kardeşin de mi dolandırıcı peki 20 tl istiyor Ekli dosyayı görüntüle 4852
Senin karşında çocuk yok birader ben neyin ne olduğunu biliyorum o o totti işi bana guvenmeniz amaçlı yaptım anladınmıOlum 800 tl yi kaybettin anlarız.aciklama yapman lazımdı yapmadın.sonra totti benim kardesjm dedin kendi kardeşinle forum üzerinden borç aldim zaten o şehir dışında dedin şimdi diyorsun aynı evdeyiz.20 tl demin yine konu açtın kardesim açmış o hesabı dedin o zaman kardeşinde dolandiricilik yapıyor.29 yasindasin adam olamamissin bir odaya kapanmissin nasıl milleti dolandırırım diye düşünüyosun küfür den başka bişy bilmiyosyn bak bu yollar sikintili ismin belli numaran belli babanın annenin akrabalarının numarası bulunur adresin bulunur herkesin polis tanıdığı var adresin 5 dk da bulunur bir gün sert kayaya çarparsan başına iş alırsın soylıyım
Modum banla sunu uzatmanin anlami yok. Ne oldugu belli.Sana Artisliğin kralı yaparım çıktığın yere geri girersin sen. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Sen soruya cevap ver
Al işte kendi ağzınla dolandırıcılığını anlatıyorsun hala kendini savunmaya çalışıyorsunSenin karşında çocuk yok birader ben neyin ne olduğunu biliyorum o o totti işi bana guvenmeniz amaçlı yaptım anladınmı
Ulan laleeeee ! Asıl sen delikanlılık yapıyosun daha kaç konun açılıcak daha keç kere küfür yicen . Almışsın çoçuğu karşına üstüne gidiyon. Başlıcam sana da kardeşime de . Ulan şerefsiz sen fake hesap açıp kendi kendine para göndermedin mi burda milletten güven kazanmak için sonra da o benim kardeşim dedin daha da rezil olmadın mı ?? Kaç gündür bu 40 lira mevzusu adam olsan verirsin adamın parasını sanki 4 k para vericek adamı sallayıp duruyon ha bugün ha yarın az önce 20 lira istedin gene İP ler aynıymış modlar açıkladı hala ne laga luga yapıyon . Oda kardeşim dedin yaaa pes valla siz ailecek kanınız bozuk o zaman .Klayve delikanlılığı yapma bana
Bu dolandiricilik değil mi işte sen kendini akıllı mi sanıyorsun 40 tl aldın ne oldu zengin mi oldun rezil oldun gittinSenin karşında çocuk yok birader ben neyin ne olduğunu biliyorum o o totti işi bana guvenmeniz amaçlı yaptım anladınmı
Senden iyi filmci olur.Al işte kendi ağzınla dolandırıcılığını anlatıyorsun hala kendini savunmaya çalışıyorsun
Kardeşi istemiş 20 tl yi o da dolandırıcı ulan kardeşinde abim var sanıyor ablası var haberi yokUlan laleeeee ! Asıl sen delikanlılık yapıyosun daha kaç konun açılıcak daha keç kere küfür yicen . Almışsın çoçuğu karşına üstüne gidiyon. Başlıcam sana da kardeşime de . Ulan şerefsiz sen fake hesap açıp kendi kendine para göndermedin mi burda milletten güven kazanmak için sonra da o benim kardeşim dedin daha da rezil olmadın mı ?? Kaç gündür bu 40 lira mevzusu adam olsan verirsin adamın parasını sanki 4 k para vericek adamı sallayıp duruyon ha bugün ha yarın az önce 20 lira istedin gene İP ler aynıymış modlar açıkladı hala ne laga luga yapıyon . Oda kardeşim dedin yaaa pes valla siz ailecek kanınız bozuk o zaman .
@lazio34 şuna İp ban atın allah için hergün hergün demir mevzusu tutamıyım kendimi yazmadan
Ulan ben istemezydim 800 çekip etkinlik yapmayı etkinlik yapsam beni baş tacı yapardınız ulan size helal olsunBu dolandiricilik değil mi işte sen kendini akıllı mi sanıyorsun 40 tl aldın ne oldu zengin mi oldun rezil oldun gittin
La 800 cekip paranin icinden girdin disindan ciktin pismis kelle.Ulan ben istemezydim 800 çekip etkinlik yapmayı etkinlik yapsam beni baş tacı yapardınız ulan size helal olsun
Kardeş etkinliği herkes kendi isteğiyle yapıyor zorla sana etkinlik yaptıran yok adam ol borçlarını öde ondan sonra etkinlik yap milleti çarparak bir yere varamazsin 20 30 tl lerle birgün sert kayaya çarparsin annen baban öğrenir bir daha yüzlerine bakamazsın ben sana soyliyimUlan ben istemezydim 800 çekip etkinlik yapmayı etkinlik yapsam beni baş tacı yapardınız ulan size helal olsun
Sen hala ordamısın. Sen neden forumu alet edip dolandırıcılık yaptın biz ordayızUlan ben istemezydim 800 çekip etkinlik yapmayı etkinlik yapsam beni baş tacı yapardınız ulan size helal olsun
Ulan gerizekalı 800 cekmiş olsam Burağın parasını verirdim sen neyin kafasındasınLa 800 cekip paranin icinden girdin disindan ciktin pismis kelle.
29 yasimdayim diyorsun ama 19 yaşındaki çocuk yapmaz senin bu yaptıklarınıKardeş etkinliği herkes kendi isteğiyle yapıyor zorla sana etkinlik yaptıran yok adam ol borçlarını öde ondan sonra etkinlik yap milleti çarparak bir yere varamazsin 20 30 tl lerle birgün sert kayaya çarparsin annen baban öğrenir bir daha yüzlerine bakamazsın ben sana soyliyim
Ya bana ana bacı yapma burda akılda verme okeyimi benim aklım başımdaKardeş etkinliği herkes kendi isteğiyle yapıyor zorla sana etkinlik yaptıran yok adam ol borçlarını öde ondan sonra etkinlik yap milleti çarparak bir yere varamazsin 20 30 tl lerle birgün sert kayaya çarparsin annen baban öğrenir bir daha yüzlerine bakamazsın ben sana soyliyim
Yaa ne kardeşi yaa hepsi yalan kanka . 29 yaşında falan değildir bu bebe max 20 yaşında . Haa gerçekten 29 yaşındaysa onu bu yaşa kadar büyüten anaya babayaa töbe töbeeKardeşi istemiş 20 tl yi o da dolandırıcı ulan kardeşinde abim var sanıyor ablası var haberi yok
Senin kafa gitmiş olum açıyorum sana başka bişey değil allahindan bulYa bana ana bacı yapma burda akılda verme okeyimi benim aklım başımda