Peki kanka 😂Bugun yeter diyelim artik😂😂
Peki kanka 😂Bugun yeter diyelim artik😂😂
Simdi cikartir o kefen parasini😃😃Kimsede oynayacak para bile yok ama ben @capslock tan sürpriz bekliyorum onun dağı soli belli olmuyo
Kim dedi onuvay be dememk artık paparadan bankaya da ceza var
Keşke 😂Simdi cikartir o kefen parasini😃😃
Yok be kral yemin olsun yok zaten sinirliyim papara limitim dolmuş aylık 50 kişiden alıyorum ya o dolmuş kimseden para alamiyorum siteden çekim yapacak olsam bile çekemem. Bende dayioglunun paparasini kullanacam onunla hesaba para atacam çekim yapacak olursam onunkine çekecem önümüzde ki ay kendime alaçamKimsede oynayacak para bile yok ama ben @capslock tan sürpriz bekliyorum onun dağı soli belli olmuyo
Amin abiAllah sonumuzu hayır etsin
yukarıdaKim dedi onu
Amin kardeşimAmin abi
Az kaldı zaten aybasinaYok be kral yemin olsun yok zaten sinirliyim papara limitim dolmuş aylık 50 kişiden alıyorum ya o dolmuş kimseden para alamiyorum siteden çekim yapacak olsam bile çekemem. Bende dayioglunun paparasini kullanacam onunla hesaba para atacam çekim yapacak olursam onunkine çekecem önümüzde ki ay kendime alaçam
2235Amin kardeşim
Dayioglunun basinida belaya sokma kral😂😂Yok be kral yemin olsun yok zaten sinirliyim papara limitim dolmuş aylık 50 kişiden alıyorum ya o dolmuş kimseden para alamiyorum siteden çekim yapacak olsam bile çekemem. Bende dayioglunun paparasini kullanacam onunla hesaba para atacam çekim yapacak olursam onunkine çekecem önümüzde ki ay kendime alaçam
3.544
2236
2238
Adam yurt dışında çalışıyor suan adına papara açtım haberi bile yok 🤣🤣Dayioglunun basinida belaya sokma kral😂😂
Aynen reisAz kaldı zaten aybasina